Repairable

Visste du at det å ta vare på det du har er det mest bærekraftige man kan gjøre?

I 2017 ble selskapet Repairable startet av Ingvill Vasset Kerob, for å gjøre det enklere og mer forutsigbart å få hjelp til reparasjon av klær og sko av faglærte. Innovasjon Norge kom på banen og støttet utviklingen av en digital platform for bestilling av reparasjon. Lokale, sertifiserte reparatører fikk oppdragene, og fikk forsterket sitt livsgrunnlag. Konseptet vokste i samarbeid med merkevarer som setter kundeservice og bærekraft høyt på agendaen.

Aleksandra og Dorthea er skomakerinner med svennebrev, og Em er skomakerlærling. Helle er skredder med svennebrev og det er også Nicole, som vil ta i mot dere på nedre plan til en hyggelig prat. Anine er vår skredderlærling, og Naima og Lisa er i praksis hos oss. Vi reparerer både vanntett for tekniske plagg, strikkede plagg, jeans og dun og justerer selvfølgelig klær både inn og ut, opp og ned slik du ønsker. Vi har og broderingsmaskin som kan brodere dåpskjoler, julesokker og andre personaliserte gaver i tekstil. Spør oss om råd til produkter for stell og pleie av lær og annet, slik at du kan beholde tingene dine lenge. Nå gleder vi oss over muligheten til å utvikle konseptet videre, for reparasjon er nøkkelen til et bærekraftig forbruk og vil ta en betydelig plass i fremtiden.

Kanskje trenger du tips til egne prosjekter? Takk for at du tar vare på!

Husk at våre åpningstider følger vinmonopolet, og er begrenset i forhold til resten av senteret, se åpningstider : Åpningstider | CC Vest

Skredder og skomaker er tilstede disse dagene:

Skredder: mandag-lørdag

Skomaker: mandag-fredag

Du finner oss på nedre plan ved Fire Årstider.

Alle MoteHelse & skjønnhetHjem & HobbySportServeringFoto & OptikkFådBil