Om oss

DEL PÅ FACEBOOK

CC Vest er et kjøpesenter som åpnet sine dører for første gang i 1989. Senteret ligger på Lilleaker i Oslo vest, ved grensen til Bærum øst. Idylliske Lysakerelven skiller Oslo-siden fra Bærum.

CC Vest er tidstypisk , det representerer et konsept som har vært populært i sin tid, å transformere tidligere fabrikklokaler til butikklokaler.

90 butikker har gjort at CC Vest plasseres midt i den norske kjøpesenterfaunaen, hverken stort eller lite, men helt passe. Med et variert utvalg av kjedebutikker og selvstendige butikker, vil du alltid finne det du er på jakt etter. I tillegg finner du dessuten Vinmonopolet og en av landets beste dagligvarebutikker her.

CC Vest har med årene endret seg betydelig. Det huser stadig flere tilbud innen servering og helse. Det er disse to kategoriene som vokser raskest i denne sektoren.

Når det velges ut nye forretninger og konsepter, legges det vekt på kundenes synspunkter – hva som er savnet. I tillegg er det lagt opp til en bedre handleopplevelse for den yngre målgruppen samt for barnefamilier. Samtidig er det sørget for å finne en god balanse mellom etablerte kjedebutikker og nisjepregede forretninger, slik at du slipper å dra til flere steder for å få tak i det du trenger.

Dette, sammen med 3 timers gratis parkering og et godt variert tilbud hva gjelder spisesteder, skal bidra til å gjøre din handleopplevelse komplett.

CC Vest håper å svare til dine forventninger, at du opplever senteret som både behagelig og inspirerende.

Velkommen til CC Vest.

CC Vest hovedbilde