Beth’s Beauty

Beth’s Beauty er landets ledende senter for skjønnhet, helse og velvære.

Vi har i tillegg til vår nye salong på CC Vest, 2 salonger sentralt på Frogner, og 1 salong på Nordstrand i Oslo. I over 28 år har Elisabeth Lein Oksvik drevet salongene med fokus på å skape et helhetlig konsept innen velvære, med høy faglig kompetanse og det nyeste innen bransjen.

Hos oss har vi alltid et mål om å kunne tilby det ypperste av kvalitet. Alle våre medarbeidere er kvalifiserte terapeuter med godkjent utdannelse innenfor hud, kropp og ansikt. Hudterapeutene våre er Cidesco godkjente og fotterapeutene er offentlig godkjente med medisinsk fotpleieutdannelse.

I 2012 åpnet vi en rendyrket medisinsk avdeling med dyktige sykepleiere og leger innen indremedisin og hud. Vårt medisinske spa har meget bred kompetanse innenfor hudforbedring og hudaldring. Denne avdelingen ligger på Frogner og heter Beth’s Medispa. Det er nå også en avdeling på helsehjørnet på CC Vest. Dette er en fantastisk bredde for et samarbeid mellom Beth’s Beauty og Medispa for maksimal kompetanse innen hudhelse.

Hos oss finner du kun sertifiserte hudpleieprodukter distribuert av hudpleiebransjen. Dette fordi vi ønsker å levere produkter med rett kvalitet til rett hudtilstand. Ingen hud er lik, og huden er heller ikke lik hele året. Derfor er vi opptatt av rett pleie og produkt gjennom veiledning og forståelse av våre kunders utfordringer.

Våre gavekort er kjent for total luksus og velvære. Den beste gaven å få.

Velkommen til Beth’s Beauty. Personlig lidenskap for ditt velvære.

Nettbooking: https://booking.kasseservice.no/beths 

Du finner oss på nedre plan.

22555380

ccvest@beths.no

Alle MoteHelse & skjønnhetHjem & HobbySportServeringFoto & OptikkFådBil