MESTER GRØNN

Si takk med blomster

Nå er det høysesong for avslutninger og sommerfestligheter. Det er mange som fortjener en ekstra takk for innsatsen, og en bukett med blomster er alltid en hyggelig måte å si takk på.

Hos Mester Grønn på CC Vest finner du et bredt og variert utvalg av blomster til alle anledninger, og her er inspirasjon som sommerens vakre buketter.

Juni er tid for sommeravslutninger. I den forbindelse er det mange som skal hedres og som fortjener en oppmerksomhet for god innsats, enten det er læreren, barnehageansatte, treneren, naboen eller en god kollega. Skal du på sommerfest eller feriebesøk er det koselig å ha med seg en blomstrende oppmerksomhet til vertskapet for å vise at du setter pris på invitasjonen.

Akkurat nå har Mester Grønn et ekstra stort utvalg gaveprodukter som vakre sommerbuketter, peoner, orkidéer og sommerblomster i kurv. Ferdige gaveprodukter i lekre gaveposer er raske å kjøpe og enkle å ta med seg. En grønn plante er også et godt og holdbart gavetips som mottakeren kan ha glede av lenge, og som kan kjøpes i god tid i forveien.

Resirkulert papir

En nyhet hos Mester Grønn er at de har lansert et nytt gavepapir i 100 % resirkulert papir. Papiret er også resirkulerbart og kan i motsetning til annet gavepapir kastes i papiravfallet.

Ta turen innom Mester Grønn på CC Vest for flere gode gavetips til sommerens festligheter.