BACKE I GRENSEN

Nytt merke hos Backe i Grensen

Hos Backe i Grensen på CC Vest finner du nå Urban Apothecary London, et velkjent varemerke innen duft og parfyme til hjemmet.

To duftlys og et glass med duftpinner mot lys bagrunn formet som klassisk byrom.

URBAN APOTHECARY startet som en lidenskap for duft, med et ønske om å mikse tradisjonelle ingredienser på ukonvensjonelle, moderne måter. Nå finner du merket hos Backe i Grensen på CC Vest.

Å produsere et dufter av god kvalitet krever håndtverk, finesse og ekspertise. Hos Backe i Grensen finner du en rekke nøye utvalgte varemerker av den fineste kvalitet, og Urban Apothecary er butikkens nyeste tilskudd.

Urban Apothecary hos Backe i Grensen

Urban Apothecary lys produseres i Leicestershire, England, av et ekspertteam som holder øye med hvert enkelt steg i prosessen. Hvert enkelt duftlys fremstilles på unike hemmelige oppskrifter som selskapet har perfeksjonert siden første lansering i 2012. Varemerket jobber for å kunne skape duftlys som brenner lenge, med naturlige prosesser i alle stegene der det er mulig.

Hos Backe i Grensen på CC Vest finner du nå et utvalg av duftlys, parfyme og såpe fra Urban Apothecary som gir ditt hjem en luksuriøs følelse.

Mange tente duftlys i sorte glassbeholdere med hvit etikett.
Hos Backe i Grensen finner du nå nøye kuraterte produkter fra merkevaren Urban Apothecary.

Les mer om Urban Apothecary.