MESTER GRØNN

Få frem farger i interiøret

Dette er fargerike blomster som enkelt lar seg kombinere for å få frem et bredt fargespekter i interiøret.

Med fargerike blomster som går i retning av en mer maksimalistisk stil, får du buketter som lyser opp i interiøret.

Ikke vær redd for å sette sammen sterke farger. Orange og rosa er for eksempel en lekker kombinasjon, som også har en stor plass i vårens trendbilde. Fargene er inspirert av sydligere strøk og har et sommerlig og friskt uttrykk. Det er lov å mikse farger og mønster. Her er nyheter og inspirasjon fra Mester Grønn, som du finner i butikk på CC Vest.

En stor og fargerik blomsterbukett i en stor sylinderformet glassvase
Tre små grønne glassvaser med mørk rosa roser og grønne planter, med et lyserosa stearinslys i bakgrunnen

Plukk og miks 3 for 2 vårlige blomster hos Mester Grønn og sett sammen en stor bukett, eller del opp i mange små vaser og plasser rundt omkring i huset.

Mørk rosa skulpturell vase med en bukett av rosa perleblomster og miniroser stående på en lys grønn duk

Fargerike og skulpturelle vaser er både trendy og kan være et dekorelement i seg selv. Disse vasene er også fine uten blomster.

Fargerike dekorative hus i keramikk med stearinlys inni som lyser opp interiøret

For å få mer farger inn i innredningen er det et enkelt grep å bytte til noen fargerike blomsterpotter, og pynte bordet med dekorative fat. Mester Grønn har også fått inn de populære Village lyshusene i nye vårlige farger.

Løkblomster bringer våren inn

Med løkblomster i potte kan du tyvstarte våren inne. Perleblomster (muscari), iris, og krokus har herlige himmelblå eller hvite blomster, mens narcisser (påskeliljer og pinselinjer) og tulipaner sørger for de varme fargetonene. Setter gjerne løkblomster i en glassvase eller glasspotte, så kommer de dekorative
løkene virkelig til sin rett.

Oransje løkblomster i små og store vaser og potter på et bord, omringet av grønne og blå planter og blomster i både glassvaser og tette potter

Trenger du mer inspirasjon til en fargerik vår, så ta turen innom Mester Grønn på CC Vest.