Arrangementer i Fåbro Hage

Bybonde Anna Andresen har invitert sin mann, kokk og vinkelner Ole Martin Alfsen til drivhuset i Fåbro Hage denne ettermiddagen. I løpet av to timer skal vi lære mer om økologiske prinsipper innen jordbruk og vinproduksjon. Hvilke prinsipper er helt nødvendige og hvorfor – og hvordan kan det å vite om dem hjelpe deg med å ta smarte valg i hverdagen?

Ole Martin har bred og variert erfaring innen mat og drikke. Etter at han tok Vinkelnerutdannelsen i 2000 har han undervist om vin, mat og drikke ved Kulinarisk Akademi, skrevet flere kokebøker, mat og vinbøker og en ren vinbok; «Piemonte» sammen med Merete Bø. I tillegg har han vært å se på tv i «Fire stjerners middag» over ti sesonger. Nå lager han egen vin og sider og porteføljen teller 16 produkter. Denne ettermiddagen blir du kjent med flere av disse.

Anna Andresen er Fåbro Hage sin egen bybonde og denne dagen har hun med smaksprøver fra hagen.

Pris: 695,- inkl. mva. per person, max. 16 deltakere.

Praktisk:

  • Når du melder deg på må du BÅDE fylle ut påmelding og betale i VIPPS med en gang.
  • Det er lurt å spise en lett middag før du kommer. Det blir lett bespisning og smaking av vin, som er inkludert i deltakeravgiften. 
  • Nærmeste parkering og toalett er på CC Vest, kun 5 minutter gange fra Fåbro Hage.
  • Det er i utgangspunktet et stående arrangement rundt det store høye bordet inne i drivhuset. Om du trenger å sitte under arrangementet, gi oss beskjed om dette ved påmelding.

Se link her for påmelding: Fåbro hage – U.Reist dyrker mat og menneskemøter i byen (u-reist.no)