BARNAS HUS

Ut på tur med god bekledning

Hos Barnas Hus på CC Vest finner du alt du trenger til barna i høstsesongen.

Årstiden er i forandring, og nå er det ekstra viktig å holde små kropper varme og tørre. Hos Barnas Hus på CC Vest får du et stort utvalg klær til vær og vind, og akkurat nå kan du gjøre et kupp på barnas bekledning til høsten. Tilbudet gjelder frem t.o.m. 15. oktober, eller så langt beholdningen rekker. Varer merket med * er på tilbud.

Reflex er Barnas Hus sin egen merkevare. Målet til Reflex er å holde alle barn tørre, varme og glade gjennom dagen, godt inspirert av det stadig skiftende skandinaviske klimaet.

Slitesterkt yttertøy til aktive barn

Det er viktig med slitesterkt og vanntett yttertøy for barn som elsker å være ute. Hos Barnas Hus finner du et bredt utvalg av dresser, jakker og bukser som egner seg til bruk i skog og mark, og som tåler tøff bruk i barnehagen.

Reflex Narvik skibukse, midnight, kr 749,-
*Reflex Haus vinterjakke, grønn/rosa, kr 399,- 
*Reflex Fauske softshell dress, rosa, kr 479,40,-

Hold varmen med lett og luftig fleece

Fleece er det perfekte mellomlaget, som er lett, luftig og varmer godt. Barnas Hus har også et godt utvalg av fleece som kan brukes som eget ytterlag i overgangssesongene.

*Reflex Sirdal fleecebukse, grønn/rosa, kr 149,40,-
*Reflex Sirdal fleece halfzip, grønn/rosa, kr 149,40,-
*Reflex Sirdal fleecetube, grønn/rosa, kr 47,40,-

Regntøy

Regntøy er det eneste som gjelder når barn plasker og leker i sølepytter, og det bør være funksjonelt og praktisk. Hos Barnas Hus finner du regntøy med regulerbare seler, avtagbare hetter, slitesterke silikonstrikker, fleecefôr, og høyt liv. I tillegg har mesteparten av regntøyet deres rikelig med reflekser.

*Reflex Kongsfjord foret vinter regnsett, midnight, kr 499,-
Reflex Torsken regnvotter m/fleece, grønn/rosa, kr 199,-
Reflex Lindesnes regnsett, princess, kr 899,-

Perlestrikket ull for de minste

Perlestrikk er godt og varmt til dagene der temperaturen kryper under null. Bruk gjerne ullundertøy kombinert med heldresser og jakker i perlestrikk, sammen med myke luer og tøfler for de minste.

Bukken strikket ulldress kr 749,-
Bukken strikket ulljakke kr 399,-
Bukken strikket ullue kr 249,-
Bukken strikkede ulltøfler kr 229,-
Bukken strikkede ullvotter kr 199,-

Miks og match

Ull fra Reflex er designet for kombinasjon av flere plagg. La barnet bestemme hvilke kombinasjoner de liker best, og varier i både farger og mønster.

Frost ulltrøye i flere farger kr 329,-
Herdla lue med vindstopp grønn/lilla kr 299,-
*Frost ulltube blå/orange kr 199,-