Black Cat Kaffe og Tehus

Black Cat Kaffe og Tehus er et tradisjonsrikt og familieeid firma med over 110 års erfaring. Vi bruker vår kunnskap og erfaring til å hjelpe deg med å finne riktige produkter og løsninger basert på din smak og dine behov.

W.B Samson

W.B. Samson er et bakeri som tilbyr bakervarer, kaffe, sandwicher, salater, kaker og brød. Bakeriet finner du i flotte lokaler i underetasjen.

Gutta på Haugen

Gutta på Haugen er en gourmetbutikk med unike og smaksrike matvarer, med et bredt utvalg av kortreiste og langreiste delikatesser.

Fly Chicken

Fly Chicken tilbyr ekte fastfood, utviklet med faglig ekspertise og lidenskap. Vi vektlegger kvalitet, råvarer, smak og utførelse.

Sweets

Sweets er spesialist på sjokolade, og fører den fineste håndlagede konfekten og andre sjokoladespesialiteter fra hele Europa og verden for øvrig.

Lakrids by Bülow

Lakrids by Bülow produserer gourmetlakris med fokus på naturlige ingredienser og høy kvalitet. Her finner du et bredt utvalg av lakris i ulike smaksvarianter.

Joe & The Juice

Joe & The Juice tilbyr ferske juicer, sunne shakes og deilige sandwicher. 

Åpent Bakeri

Åpent Bakeri er et håndverksbakeri som bygger på kunnskap, tradisjoner og rene, naturlige råvarer. Her finner du nystekte bakevarer som brød, boller og kaker.

Vinmonopolet

Vinmonopolet på CC Vest er Norges største, og et av landets flotteste. Vinmonopolet tilbyr over 10 000 varer fra fast sortiment og bestillingsutvalg.

Steam

Steam Kaffebar tilbyr kvalitetskaffe og andre herlige smaksopplevelser i avslappende omgivelser.