FOLLESTAD

Stilsikre antrekk til herre

Gå festsesongen i møte med stil. Her er tidløse og klassiske antrekk fra Follestad.

Hos Follestad på CC Vest finner du alt du trenger til både hverdag og staselige anledninger. Med årets store festsesong i vente, gjelder det å ha både antrekk og tilbehør på plass. Her får du inspirasjon til festantrekket fra Follestad, som passer perfekt til både 17. mai, konfirmasjoner og andre festligheter.

Den klassiske dressen

Med en klassisk mørk blå dress slår du aldri feil. Et tidløst og elegant valg vil være en tettsittende dress i en dyp blåfarge, kombinert med en hvit skjorte og et flott slips.

Godt voksen mann i mørk blå dress sittende i en stripete sofa
Godt voksen mann i mørk blå dress sittende i en stripete sofa

Linblazer og chinos

For deg som trives best med blazer, er linblazer i kombinasjon med chinos et godt valg for den varmere årstiden vi går i møte. Gå for et moderne antrekk med mørkblå linblazer og grå chinos, eller legg til litt farge i antrekket med en lysblå linblazer kombinert med hvite chinos.

Mann i dus blå dressjakke, rosa slips og blåhvit stripete skjorte stående foran en blå vegg med gulldetaljer rundt
En godt voksen mann og en litt yngre mann stående i et klassisk interiør med blå vegg og gulldetaljer rundt. Begge menn i dress.
Godt voksen mann i lysblå dressjakke og hvite chinos

Klassisk beige lindress

En full look i lin egner seg godt for han som ønsker den klassiske looken i en lysere variant. Kombiner en klassisk beige lindress med hvit skjorte og blå detaljer.

Sittende mann i beige lindress på en stripete sofa

Antrekkene finner du hos Follestad på CC Vest.

Slik bretter du lommetørkle til dressjakken

Slik knyter du slipset