KROGH OPTIKK

Sommerens solbrilletrender

Skal du unne deg et par nye solbriller i sommer? Her får du sommerens solbrilletrender.

Hos Krogh Optikk på CC Vest finner du et stort utvalg av solbriller fra en rekke populære merker, som Gucci, Celine, Loewe, Dior og mange fler.

Sommeren har endelig kommet, og her får du oversikten over hvilke modeller som trender i denne herlige årstiden.

Disse solbrillene trender i år

Smale modeller med vintage preg og metallsolbriller er i trendbildet denne våren. Metallsolbriller i gull er spesielt populært, og solbriller i transparente, duse farger som beige, blå og grønn.

Visir-briller

Brede og oversized visir-briller er en av sesongens store trender. Visir-brillen er en skikkelig statement solbrille og gir referanser til alt fra skibakken til superkjendis. I år ser vi trendy, rammeløse solbriller med et futurisk design fra flere av motehusene, blant annet Miu Miu og Fendi.

Visir-brillene fra Miu Miu er blant sommerens mest trendy solbriller. Kr 6198,- hos Krogh Optikk

Metallisk fra CELINE

Blant årets store solbrilletrender er det metallsolbrillen fra det franske motehuset CELINE som dominerer moteverdenen. Solbrillen utmerker seg og er blant de mest ettertraktede modellene hos Krogh Optikk akkurat nå.

Brillen finnes i fargene gull og sølv og er en del av Triomphe-kolleksjonen til CELINE. Kr 5775,- hos Krogh Optikk

80- og 90-talls vibber fra Gucci

Flere motehus lar seg inspirere av vintage-elementer fra 80-, og 90-tallet og særlig Gucci har en rekke modeller som gir flashback til det glade 80-tall og en grungy stil fra 90-tallet.

Smal Gucci unisex solbrille med gullramme og grå solbrilleglass. Kr 3080,- hos Krogh Optikk

Klassisk med spennende elementer fra Miu Miu

Miu Miu er et av de hotteste merkene innen moteverdenen akkurat nå! Motehuset skiller seg ut fra andre luksusmerker ved at de kombinere det klassiske med spennende elementer og setter nye trender på agendaen.

Lekker solbrille fra Miu Miu i en sjøgrønn farge. Kr 4821,- hos Krogh Optikk

Sett prikken over i’en med Dior

Christian Dior dyrker det feminine og romantisk luksus, og er fremdeles kjent for sin tidløse eleganse og glamorøse eksklusivitet. Samtidig er merket nyskapende i sitt design og våger å løfte og snu klassikerne i en ny-moderne look og vi ser i år transparente varianter av den bestselgende modellen Diorsignature.

Den populære modellen fra Dior er tilbake i nye farger. Kr 5925,- hos Krogh Optikk

Hvilken brille passer for deg?

Ikke glem at alt er lov når det kommer til solbriller, og at Krogh Optikk hjelper deg med å finne den perfekte solbrille for ditt bruk.

– Det viktigste er å finne en solbrille som passer deg, ansiktet ditt og din livsstil. Når du handler hos oss, vil vi derfor alltid spørre deg om hva du skal bruke solbrillen til, enten det er sport, hverdagsbruk, solbrille med styrke eller om du ønsker en skikkelig statement-solbrille, forteller Ida, optiker og trend-ekspert hos Krogh Optikk.

Det kan være vanskelig å velge blant det brede utvalget av solbriller. Et godt råd er derfor å finne ut hvilken modell som passer din ansiktsform best.

– Det aller viktigste er å finne en solbrille som er riktig størrelsesmessig, så man ikke drukner i brillen eller at ansiktet blir for stort i forhold til brillen. Utover det ser vi at et rundt ansikt ofte kler firkantede briller, mens runde briller vil kle deg bedre om du har mer firkantet ansikt. De fleste variasjoner av solbriller passer ovale og hjerteformede ansikter, avslutter Ida.