KROGH OPTIKK

Solbriller som trender denne våren

Solbrillene skal frem, nå er våren endelig her. Her er trendene som gjelder for solbriller denne våren.

Solbriller på brunt etiu liggende oppå et motemagasin

Solbriller og briller finnes i alle former, farger og varianter hos Krogh Optikk på CC Vest. Lurer du på hva som trender denne våren? Her får du svaret.

Et par lekre solbriller kan gjøre et antrekk ekstra spennende. Hos Krogh Optikk på CC Vest finner du solbriller for enhver smak, enten du går for en klassisk look, en trendy Y2K-variant eller som morsomt tilbehør til et lekent og fargerikt antrekk.

Glamorøse Gucci

vinrøde solbriller fra Gucci liggende opp-ned på et motemagasin

Gucci spiller mye på 80- og 90-tallet i designet av sine solbriller for 2024. Med mye Y2K i motebildet, står Gucci som en tidløs kontrast mot de stadig skiftende trendene. Denne våren kommer solbrillene fra Gucci hos Krogh Optikk med en god porsjon glamour, eleganse og klassiske innfatninger.

3 stykk solbriller i ulike fasonger på en illustrativ tegnet bakgrunn.
Solbriller fra Gucci som du finner hos Krogh Optikk:
Sorte solbriller, kr 4005,-
Rosa solbriller, kr 3595,-
Sorte solbriller, kr 3900,-

Trendy Celine

Det franske motehuset Celine er i trendbildet for fullt, med en rekke iøyenfallende solbriller denne våren. I Triomphe-kolleksjonen til CELINE ser vi blant ennet et par metallsolbriller som fyker raskt ut av butikken. Brillene finnes i fargene gull og sølv, og har den gjenkjennelige Triomphe-logoen som går igjen på både vesker og accessoirer denne våren.

Smale 90-talls solbriller med gullramme liggende på et brunt solbrilleetui og motemagasin
Triomphe-brillene fra Celine som enhver fashionista vil ha tak i denne våren, får du hos Krogh Optikk på CC Vest. Kr 5775,-
Smale sorte solbriller med små steiner på, liggende på en fluffy hvit bakgrunn med hvite blomsterknopper og et solbrilleetui
Svart solbrille med strass fra Celine, kr 7950,-

Elegant i Christian Dior

Dior har dominert moteverden i mange år, og 2024 er intet unntak. Christian Dior dyrker det feminine i kombinasjon med romantisk luksus. Merkevaren er kjent for sin tidløse eleganse og glamorøse eksklusivitet, men våger også å presentere designet sitt i nymoderne varianter.

Rød solbriller på blå bakgrunn med røde roser rundt
Christian Dior Signature er en bestselger som kommer i flere farger. Kr 5925,-

Solbriller utenom det vanlige

Krogh Optikk flyttet i 2024 inn i nye lokaler, og med nyåpningen kom også flere varemerker på plass. To av disse merkene er Miu Miu og Loewe, som for mange er synonymt med en mer leken og utforskende retning av mote.

Denne våren kommer også lekenheten i form av solbriller, med både fargesterke, buede, rammeløse og blomstrete utforminger. For deg som liker å overraske – bør du ta turen til Krogh Optikk på CC Vest for å sjekke ut spennende solbriller fra de velkjente varemerkene.

Solbriller fra Miu Miu hos Krogh Optikk:
Sjøgrønne solbriller, kr 4665,-
Rammeløs solbrille med rosa glass, kr 5997,-
Solbriller fra Loewe hos Krogh Optikk:
Sorte solbriller, kr 3875,-
Røde solbriller, kr 3250,-

Raske briller

Sportsbriller er kanskje ikke det første du tenker på når noen forteller om motetrender, men trendene gjelder så absolutt innen sport og fritid også. Oakley er en sikker vinner både til fjellet og til løpeturen i skogen. Oakley er også et godt alternativ for deg som søker høy kvalitet og stilig design i langrennsløypa.

Sportsbriller fra Oakley hos Krogh Optikk:
Briller med blått glass, kr 2435,-
Briller med mørk lilla glass, kr 2435,-
Briller med rosa glass, kr 2505,-