POLARN O. PYRET

Slik kler du barna riktig i vinter

Hvordan skal du kle barna så de holder seg varme, tørre og glade i vinter? Her får du guiden.

Vinteren står for tur, og med synkende temperaturer i vente er det ekstra viktig med varme klær for dårlig vær. Hos Polarn O. Pyret på CC Vest finner du funksjonsytterplagg merket PO.P WeatherPRO®, som oppfyller alle PO.P sine krav til vinterklær. Med slitesterke plagg som lar barn få være barn er du langt på vei i riktig bekledning til alle årets sesonger.

Lag på lag

Barn trenger klær som er tilpasset vær, vind og aktivitet. Kler du barnet etter lag på lag-prinsippet, er dere godt forberedt på alt!  Lag på lag-prinsippet består av tre lag:

Lag 1 – klærne nærmest kroppen, som holder kroppen tørr. Gå for undertøy i myk og varm ull, som absorberer og slipper ut fuktighet. Polarn O. Pyret har også superundertøy og klær i ullblanding med bomull innerst og ull ytterst.

Lag 2 – er det veldig kaldt, kan du bruke et mellomlag som holder kroppen varm. Gå gjerne for ullfrotté eller fleece.

Lag 3 – det ytterste laget varmer og beskytter mot vind, regn og snø. Velg en vind- og vanntett jakke og vinterbukse eller dress, med et lett og fleksibelt fôr som barnet kan bevege seg fritt i under lek.

Tilbehør – en litt tykkere og vindtett vinterlue er deilig når det er veldig kaldt. Vatterte votter/hansker eller tynne ullvotter som lag 1 og vatterte votter utenpå. Rundt halsen kan det være godt med en polokrage i myk ull eller fleece. Polarn O.Pyret sine ullsokker finnes også i forskjellige tykkelser. Har du prøvd de populære ullsokkene med antiskli?

Et bilde som inneholder klær, jakke, Menneskeansikt, kåpe

Automatisk generert beskrivelse

Second Hand

Gjenbruk av klær er viktig både for miljøet og lommeboken. La derfor barnas plagg få nye venner når de ikke lenger brukes, og lever klærne til Polarn O. Pyret – så får de et nytt liv. Du får i tillegg en verdisjekk å handle for.

Bakerst i butikken hos Polarn O. Pyret på CC Vest kan du finne brukte skatter som er akkurat like fine som nye. Ta turen innom for å finne barnas vinterbekledning!