EPLEHUSET

Nyheter til deg på farten

Ny sekk til sommeren? Her er nyheter av sekker og totebags hos Eplehuset.

Db Ramverk Backpack

Db Ramverk Backpack er perfekt å bruke til jobb eller studier. Den tar vare på din MacBook i en egen polstret lomme, og finnes både i 26L og i 21L.

Dette er sekken som man virkelig kan farte rundt med. Om det er på flyreisen, stranden eller bilturen.

Ryggsekken er forsterket med vegansk skinn som holder den lett og beskytter innholdet. I tillegg er The Ramverk rik på unike lommer for enkel organisering av utstyr, og fortsatt holder utseende rent og elegant.

Native Union W.F.A Tote Bag Pro 16L

Dette er den ultimate tote bag fra Native Union som er perfekt fra arbeid til fritid, fra byens gater til avsidesliggende eventyr.

Bærevesken er skapt med tanke på din hverdag på farten, og er laget av resirkulerte plastflasker for å redusere miljøavtrykket.

Om sommeren er en totebag den perfekte følgesvenn for eventyrlystne sjeler. Med sin uformelle stil og romslige innhold er den ideell for spontane utflukter til stranden,
parken eller fjellet. Den rommer alt fra ladekabler og powerbanks til en solid Mac. Og det beste av alt? Det spiller ingen rolle hvor rotete det blir inni den – det legger bare
til sjarmen og minner om de morsomme og uventende øyeblikkene som året bringer.

Native Union W.F.A Ryggsekk 20L

Med den allsidige sekken som man både kan bæres i hånden og på ryggen, er du klar for enhver situasjon. Enten du er på vei til jobb eller på en spontan utflukt. Med
de justerbare stroppene passer den godt i alle situasjoner. Og når du trenger å være rask å smidig, kan du enkelt gripe tak i det praktiske håndtaket.

Ryggsekken kan brukes som en sekk, veske eller en tote bag.

Det praktiske redskapet fra Natve union kommer også i hele 3 farger som matcher enhver stil.

Ta turen innom Eplehuset på CC Vest for å utforske alt innen tech, og for å plukke med deg sommerens mest praktiske reisevenner – ryggsekker og totebags.