Pascal

Pascal tilbyr kaker, macaroner, sjokolade og bakverk, bakt med råvarer av ytterste kvalitet.

Black Cat Kaffe og Tehus

Black Cat Kaffe og Tehus er et tradisjonsrikt og familieeid firma med over 110 års erfaring. Vi bruker vår kunnskap og erfaring til å hjelpe deg med å finne riktige produkter og løsninger basert på din smak og dine behov.

Clinic Vest

Clinic Vest er en estetisk klinikk som de senere årene har vært en integrert del av Legevakt Vest.

W.B Samson

W.B. Samson er et bakeri som tilbyr bakervarer, kaffe, sandwicher, salater, kaker og brød. Bakeriet finner du i flotte lokaler i underetasjen.

Gutta på Haugen

Gutta på Haugen er en gourmetbutikk med unike og smaksrike matvarer, med et bredt utvalg av kortreiste og langreiste delikatesser.

Normal

Normal er en kjede som selger normale varer til unormale priser. Her finner du et bredt utvalg av kjente merkevarer innen hudpleie, hårpleie, tannpleie, sjampo, sminke, rengjøring og mye mer.

Fly Chicken

Fly Chicken tilbyr ekte fastfood, utviklet med faglig ekspertise og lidenskap. Vi vektlegger kvalitet, råvarer, smak og utførelse.

L’Occitane

L’Occitane er et velkjent hudpleiemerke med fokus på naturlige ingredienser og høy kvalitet. Her finner du et bredt utvalg av hudpleie, kroppspleie, dufter og andre velværeprodukter.

Eplehuset

Eplehuset er spesialister på Apple-produkter. Her finner du et bredt utvalg av Apple-produkter og tilbehør.

Bottega

Bottega er en high-end kjøkkenutstyr og gavebutikk for deg som er opptatt av kvalitet i verdensklasse, unikt design og har et særegent fokus på bærekraft.

Degrassi

Degrassi en en motebutikk for kvinner. Her finner du merkevarer med fokus på kvalitet, passform og trender.