HJEM & FRITID

Hvilken grill bør du velge?

Strøm, kull eller gass? Bærbar eller stor – hvilken grill passer deg?

Mann som griller kjøtt på en stor grill med osende røyk i et grønt landskap

Trenger du en liten grill til balkongen? Eller kanskje du trenger den største og beste grillen for storfamilien på hytta? På CC Vest finner du alt du trenger for en god grillopplevelse, uansett hvor det skal grilles. Vi har mange butikker som er gode på grill, og når grillingen skal i gang, finner du griller og nyttige grillredskaper i butikker som Clas Ohlson, Jernia og Bottega Brand Store.

NB! Lagerbeholdning på nevnte griller i artikkelen vil variere fra butikk til butikk. Ta kontakt med butikken direkte for mer informasjon, eller bestill gjennom butikkens nettside.

Bærbar grill

Har du en liten balkong og lyst til å grille? Ikke noe problem! En liten bærbar grill er enkel å ta med seg, og passer godt for deg med færre kvadratmeter å grille på.

På CC Vest finner du både bordgriller og andre bærbare griller med gass eller kull som enkelt kan ta strandfesten til nye høyder, eller tas med på sommerens telttur.

Liten bærbar grill på en stripete bakgrunn med prisinformasjon
Bærbar gassgrill, 2 brennere – en effektiv, liten gassgrill som er enkel å ta med seg.
Kr 1399,- fra Clas Ohlson
Liten firkantet grill på en stripete bakgrunn med prisinformasjon
Liten kullgrill spesielt velegnet til å ta med på tur og piknik, på campingplassen eller ut i båten. Kr 1399,- fra Jernia.
Liten bærbar grill og håndveske til grillen på en illustrativ stripete bakgrunn med prisinformasjon
Den lille grillen du lett tar med i vesken. Liten og bærbar gassgrill fra Clas Ohlson, kr 599,-
Liten bærbar grill på stripete bakgrunn med prisinformasjon
En kraftfull bærbar elektrisk grill som passer perfekt på terrassen eller i hagen.
Kr 1499,- fra Clas Ohlson
Bærbar grill på et illustrativt bilde i en hage med vinglass og redskaper til grill rundt, stående på et trebord. Stripete bakgrunn med prisinformasjon
Ta med grillen på piknik, på stranden eller campingturer. Cobb Premier Gas Deluxe er en effektiv gassgrill med lang grilltid. Kr 2499,- fra Clas Ohlson.

Elektrisk grill

En elektrisk grill er det beste valget når du ønsker å grille med et mindre klimaavtrykk – uten å gå på kompromiss med smaken av deilig grillmat. Med en elektrisk grill er det bare å sette støpselet i stikkontakten og kjøre i gang. Elgrillen er det perfekte valget for deg som bor i leilighet med balkong og liker å grille.

Liten elektrisk Otto Wilde grill på en stripete bakgrunn med prisinformasjon
Elektrisk grill fra Otto Wilde er en av de aller beste og mest anvendelige grillene på markedet, og fås hos Bottega Brand Store på CC Vest. Kr 13990,-
Liten grill på en stripete bakgrunn med prisinformasjon
Elektrisk grill Q1400 fra Weber er en kompakt, stilfull og moderne elektrisk grill, og er den optimale løsningen om du ikke ønsker å bruke gass eller kull.
Kr 3399,- fra Jernia
.
Grill på stativ på en stripete bakgrunn med prisinformasjon
Lumin elektrisk grill med stativ fra Weber som når temperatur over 315 °C. Kr 6999,- fra Jernia.
Grill på stativ på en stripete bakgrunn med prisinformasjon
Weber Pulse 2000 er en grill som passer alle! Den er enkel å bruke, gir perfekt grillresultat hver gang, og tar liten plass. Kr 8999,- fra Jernia.

Gassgrill

Velg gassgrill om du vil ha en grill som blir rask varm, er enkel å bruke og enkel å vedlikeholde. Med forskjellige temperatursoner kan du grille ett sted og holde maten varmt et annet sted. Det gjør det også enklere å tilberede ulike typer grillmat samtidig.

Otto Wilde grill på en stripete bakgrunn med prisinformasjon
Otto Wilde salamander grill er en av de alle beste og mest anvendelige grillene på markedet. De kraftige varmeelementene gir varme ovenfra og med opptil 850°C! Kr 12990,- fra Bottega Brand Store.
Stor gassgrill på en stripete bakgrunn med prisinformasjon
Spirit E-310 Classic fra Weber er en gassgrill som er svært enkel i bruk, og som gjør det mulig å utforske gassgrillens mange muligheter. Kr 6799,- fra Jernia.
Stor grill på en stripete bakgrunn med prisinformasjon
En suvuren og lojal grill, som gjør det enkelt å grille hver dag. Kr 5999,- fra Jernia.
Stor grill på en stripete bakgrunn med prisinformasjon
Gassgrill med stor grillflate, som passer ypperlig til både stor og liten grillfest. Kr 5499,- fra Clas Ohlson.
Stor grill på en stripete bakgrunn med prisinformasjon
Gassgrill Eira er en solid 3 brenner gassgrill i Urnosk på grillen-serien, produsert for norske forhold. Eira egner seg like godt for hverdagsbruk som festbruk, og dekker alle de grunnleggende grillbehov. Kr 2999,- fra Jernia.

Kullgrill

En kullgrill kan bli veldig varm, noe som gir en deilig sprø stekeskorpe og de karakteristiske sporene etter grillristen.

Kullgrill på en stripete bakgrunn med prisinformasjon
Kullgrill Master-Touch GBS E-5750 fra Weber er en legendarisk kullgrill med prisvinnende design. Denne premium kullgrillen gir deg alt du trenger for å lykkes med enhver grillmetode. Kr 3299,- fra Jernia.
Kullgrill på en stripete bakgrunn med prisinformasjon
En tradisjonell og robust kulegrill som gir maten den deilige, røkte smaken. Kr 1599,- fra Jernia.

5 gode grilltips

Med noen enkle og grunnleggende grilltips er det enkelt å grille og å få et perfekt resultat – hver gang.

  1. Grill med lokk – setter du på lokket beholder du varmen inne i grillen og du får et jevnere og bedre resultat. Da sirkulerer nemlig varmen rundt maten.
  2. Bruk steketermometer – med et steketermometer får du kontroll over kjernetemperaturen i kjøttet, og er sikret et saftig og godt resultat.
  3. Bruk direkte og indirekte varme på riktige råvarer – direkte varme egner seg best til mindre stykker, indirekte varme passer bedre for større stykker.
  4. Ta vare på grillristen på samme mate som du ville tatt vare på din beste stekepanne – unngå at råvarene setter seg fast, og pensle grillristen godt med en smaksnøytral matolje før du griller.
  5. Kontrollér grillingen – Ikke legg kjøttstykket på grillen før den holder jevn, høy temperatur.