Fåd

Det nye aktivitetsområde på Lilleaker

Fåd er det nye stedet for sport, rekreasjon, aktiviteter og naturopplevelser på Lilleaker – kun en 4 minutters spasertur fra CC Vest.

Fåd ligger vakkert til i naturskjønne omgivelser og er det nye lek- og aktivitetsområdet på Lilleaker. Med en lang og spennende industrihistorie historie, har området gjennomgått en bemerkelsesverdig transformasjon fra å være et lukket kontorkompleks til å tilby et rekke av frilufts- og aktivitetstilbud. Dette er bare starten på Fåd..

Gneis Lilleaker

Gneis Lilleaker holder til i Vollsveien 13H og tilbyr et nytt og moderne klatresenter i flotte omgivelser ved Lysakerelva med utsikt til Granfossen.
Her finner du buldring, autobelay, tauklatring, et barnerom og treningsrom. Alle er velkomne, og det kreves ingen booking.

Les mer om Gneis Lilleaker →

Gneis Lilleaker – her finner du en 15 meter høy vegg med utsikt over den mektige Granfossen.

CrossFit Lilleaker

CrossFit Lilleaker er et nytt og moderne treningssenter som holder til i Vollsveien 13D. De tilbyr høyintensitetsøkter som kombinerer vektløfting, gymnastikk og kondisjonstrening, tilpasset alle ferdighetsnivåer. Deres tjenester inkluderer:

Høyintensitetsøkter: Varierte treningsøkter som utfordrer og forbedrer din styrke, utholdenhet og smidighet.

Bedriftstrening: Skreddersydde treningsprogrammer for bedrifter som fremmer helse og trivsel på arbeidsplassen.

Behandling: Profesjonell fysioterapi og osteopati for forebygging og behandling av skader.

Kostholdsveiledning: Ekspertråd om ernæring for å støtte dine treningsmål og forbedre din generelle helse.

De er kjent for sitt inkludere treningsmiljø, dyktige instruktører og varierte treningsprogrammer.

Les mer om CrossFit Lilleaker →

CrossFit Lilleaker har moderne utstyr som vektstenger, kettlebells og romaskiner. Lokalet er romslig og tilpasset både individuell trening og gruppetimer.

Norrøna House

Norrøna House holder til i Vollsveien 13H og tilbyr en helt unik kundeopplevelse med moderne eventlokaler og nordiske spisemuligheter med bar og kafé. Norrøna House er hjemmet til deres største og mest innholdsrike Flagship-butikk til dags dato! Bla deg gjennom deres nyeste kolleksjoner eller søk etter en vintageperle i gjenbruksbutikken. Test ut både nye og gamle produkter i deres brukertestfasiliteter. Lever inn dine Norrøna-produkter til reparasjon, tilpasning eller oppfriskning.

Les mer om Norrøna House →

Her kan ut teste nye og gamle produkter i deres stormlab omringet av vegger som bærer Norrøna sin historie
Norrøna House har sin egen bar og kafe med nordiske spisemuligheter med vakker utsikt mot Granfossen.