NORLI

10 skumle bøker til mørketiden

Kryp inn under pleddet, la vinden ruske og mørket senke seg. Her er bøkene som gir en akkurat passe dose skrekk under årets mørkeste dager.

Hos Norli på CC Vest får du lesestoff til enhver interesse, som kan gi både glede, leselyst, tårer, latter og grøsninger. Av de skumlere anbefalingene finner du blant annet dystopi, klassisk skrekk, heksekunster, magisk bakverk og barnlig nostalgi. Alle bøkene finner du hos Norli på CC Vest.

Få en hyggelig lesestund i høst

Gjør høstens lesestund ekstra hyggelig med gode pledd og puter, et deilig ullsett og noe godt å knaske på.

Pledd fra Home & Cottage, kr 699,-
Classic Caramel fra Lakrids by Bülow, kr 210,-
Diffuser fra Anouska, kr 289,-
Pute fra Anouska, kr 749,-
Ullbukse fra Anouska, kr 1198,-
Omslagstopp i ull fra Anouska, kr 1299,-

Nineteen Eighty-Four av George Orwell

Fremtidsromanen, først utgitt i 1949, maler et mørkt bilde av et liv preget av konstant krigføring, masseovervåkning og omfattende menneskerettighetsbrudd. Boken er en dystopisk fortelling om et fremtidig samfunn der fakta blir forvrengt og undertrykt, og den setter seg som en ubehagelig usikkerhet med paralleller som enkelt kan trekkes mot aktualiteter i dagens samfunnsbilde.

The appeal av Janice Hallett

The Appeal av Janice Hallett er en novelle på The New York Times bestselgerliste. Novellen inneholder alle elementer en vil sette pris på en sen oktoberkveld, hvor spenningen øker i takt med iveren etter å løse et komplekst mordmysterium. 

The Appeal av Janice Hallett, kr 149,-

Witchcraft – A handbook of magic, spells and potions av Anastasia Greywolf

Witchcraft er ikke bare en bok om trolldom – den er en reise inn i en verden der magien kommer til live og heksekunster virker som alt annet enn en fjern folketro. Enten du allerede besitter en interesse for det okkulte eller ei, så vil denne boken forhekse selv den største skeptikeren.

American psycho av Bret Easton Ellis

American Psycho er en moderne klassiker som gir seg som en selvfølge til deg som elsker Halloween og klassiske skrekkfilmer. Boken handler om en tilsynelatende vellykket ung mann med en perfekt fasade og et grusomt dobbeltliv. Boken gir detaljerte beskrivelser av hovedpersonens grufulle handlinger, og den kan gi selv den mest erfarne skrekk-entusiasten et grøss som er vanskelig å bli kvitt.

American psycho av Bret Easton Ellis, kr 169,-

Dracula av Bram Stoker

De fleste har vært innom klassikeren Dracula, enten i bokform, gjennom film eller som popkulturelle referanser. Boken først utgitt i 1897 er like fengende over 120 år etter utgivelsen, og her får du en variant som egner seg like godt som lesestoff som til dekorasjon. Boken handler om den mystiske vampyrgreven Dracula, som er på jakt etter blod i storbyen London.

Dracula av Bram Stoker, kr 279,-

The Call of Cthulhu And Other Weird Tales av H. P. Lovecraft

I denne boken vil du finne ting som lurer, ting som knirker i veggene, ting som beveger seg usett, ting som hjemsøker, uovervinnelig ondskap, umenneskelige impulser, eldgamle myter, og et uendelig mørke. Leseropplevelsen blir best for de som tør å bruke 3D brillene som følger med. Tør du?

The Call of Cthulhu And Other Weird Tales av H. P. Lovecraft, kr 169,-

The Complete Tales and Poems of Edgar Alan Poe

Denne utgaven samler all Poes fiksjon og poesi i ett enkelt bind, inkludert blant annet The Fall of the House of Usher, The Tell-Tale Heart og The Pit. The Complete Tales and Poems of Edgar Allan Poe er en del av Barnes & Nobles Leatherbound Classics, og en sikker vinner til hjemmebiblioteket.

The Complete Tales and Poems of Edgar Allan Poe, kr 499,-

Den Offisielle Harry Potter Bakeboken av Joanna Farrow

Hele Harry Potters univers i kakeform! Bak deg gjennom Galtvort høyere skole for hekseri og trolldom og Harry Potters verden! I denne bakeboken får du 43 oppskrifter på alt fra skumle uglemuffins til gresskarpai og ikke minst et Galtvort skole pepperkakeslott. Her er det kaker som egner seg både til fest, og som godbiter du kan kose deg med helt på egen hånd. Boken inneholder også et utvalg glutenfrie og veganske alternativer.

Den Offisielle Harry Potter Bakeboken av Joanna Farrow, kr 249,-

Pulverheksa feirer Halloween av Ingunn Aamodt

En sen og mørk høstkveld banker det på døren til det lille heksehuset i Pulverskogen og utenfor står en bitteliten heks. Knask eller knep, sier den lille heksa og forteller at det er halloween. Pulverheksa, Hokus og Pokus har aldri feiret halloween før, men nå får de veldig lyst til å kle seg ut og gå knask eller knep de også. Pulverheksa feirer Halloween er en hjertevarm fortelling som egner seg godt for barna.

Pulverheksa feirer Halloween av Ingunn Aamodt, kr 149,-

Beistet og Bettina Det Store Slaget av Jack Meggitt-Phillips

Bettina og Ebenezer er tilbake! Men det er også et visst beist. Det samme beistet som har forsøkt å spise Bettina ikke én, men to ganger, sitter nå trygt bak lås og slå. Men kanskje finnes det en vei ut av fengselet, for beistet ser nemlig ut til å ha blitt snilt. Det lover på tro og ære at nå er det bare gode gjerninger som gjelder – kors på halsen! Det snille beistet kaster opp gaver og prøver å bli bestevenn med sine gamle fiender, Bettina og Ebenezer. En skulle nesten tro at det fæle monsteret er helt borte. Men rumler ikke den skumle magen veldig høyt?

Pulverheksa feirer Halloween av Ingunn Aamodt, kr 149,-