Repairable

Visste du at det å ta vare på det du har er det mest bærekraftige man kan gjøre?

I 2017 ble selskapet Repairable startet av Ingvill Vasset Kerob, for å gjøre det enklere og mer forutsigbart å få hjelp til reparasjon av klær og sko av faglærte. Innovasjon Norge kom på banen og støttet utviklingen av en digital platform for bestilling av reparasjon. Lokale, sertifiserte reparatører fikk oppdragene, og fikk forsterket sitt livsgrunnlag. Konseptet vokste i samarbeid med merkevarer som setter kundeservice og bærekraft høyt på agendaen.

I dag er Helly Hansen, Swims, Cos, Polarn O Pyret blandt våre Community-medlemmer. Behovet meldte seg for å utvikle konseptet videre for å nå private kunder bedre, samt for å kunne utvikle metoder og nye tjenester innen sirkulærøkonomi og tekstiler. Sirkulærøkonomi er spennende fordi vi ser at konkurranse blir erstattet med samarbeid, men det er også en viktig for fremtidens varehandel. Produkter vil bli delvis erstattet med tjenester. Nå gleder vi oss over muligheten til å utvikle konseptet videre, for reparasjon er nøkkelen til et bærekraftig forbruk og vil ta en betydelig plass i fremtiden.

Polina er skomaker med svennebrev, og Thea vil assisstere henne med reparasjoner med lær. Maria er skredder med svennebrev og det er også Elisabeth, som vil ta i mot dere på nedre plan til en hyggelig prat. Vi reparerer både vanntett for tekniske plagg, strikkede plagg, jeans og dun og justerer selvfølgelig klær både inn og ut, opp og ned slik du ønsker. Kanskje trenger du tips til egne prosjekter? Sett dere gjerne ned ved fellesbordet vårt. Takk for at du tar vare på!

Skredder og skomaker er tilstede disse dagene:

Skredder: man-lør

Skomaker: tirsdager, torsdager og fredager

Alle MoteHelse & skjønnhetHjem & HobbySportServeringFoto & OptikkBil