Tante Pose søker deltidsansatt

Butikk

DEL PÅ FACEBOOK

Vi søker en blid og utadvendt medarbeider som elsker service, klær og som er opptatt av å gi kunden en god opplevelse. Vi søker etter deg som er serviceinnstilt, en god selger, selvstendig og pålitelig, gjerne med butikkerfaring.

Stillingen er 60-80% og innebærer at du må kunne jobbe minimum 1-2 kvelder i uken og 2 lørdager i måneden, og ellers etter avtale ved ferieavvikling og sykdom.

Tante Pose selger kvalitetsklær for barn og ungdom i alderen 0-18 år, med en rekke kjente merkevarer. Stilen hos oss er klassisk og trendy, samtidig som du får det lille ekstra. Vi gjør vårt ytterste for å finne den riktige bekledningen med den beste kvaliteten, enten det er til hverdag eller en spesiell anledning. Vi fører de beste klærne fra de beste merkevarene til babyer, gutter og jenter, og eksempler på merker er Ralph Lauren, Stone Island, Parajumpers, Levis, Juicy Couture, Tommy Hilfiger og Petit Bateau.

Vi vektlegger god service og god fagkunnskap om våre produkter. Hos oss er det viktig å inspirere og ta vare på kundene gjennom å gi de god service, slik at de velger å komme tilbake. Vi er opptatt av å ha et godt arbeidsmiljø, dette sprer seg i butikken og smitter over på kundene. Vi tilbyr en spennende, utviklende og utfordrende jobb. Du får mulighet til å bli en del av et miljø som er kjennetegnet ved fokus på kvalitet, mote, til tider hektiske dager og godt samhold.

Oppstart i begynnelsen av januar 2023.

Søker må være minimum 20 år. (søkere under denne alderen blir dessverre ikke vurdert)

Lønn etter avtale.

Send inn din søknad til; klaus@tantepose.com

Søknader vil bli besvart forløpende. Vi kontakter kun aktuelle kandidater.

For spørsmål, kontakt Klaus på klaus@tantepose.com eller 91540445