Sprell CC Vest søker julehjelp til flere ulike roller 

DEL PÅ FACEBOOK

Julehjelp – butikkmedarbeider 

Vi søker flere effektive og energiske julehjelpere som kan jobbe i 80-100 % stilling fra ca. midten av november og ut året. Vi ønsker å jobbe med deg som er genuint serviceminded og effektiv. Er du i tillegg initiativrik blir vi ekstra glade! Erfaring fra varehandelen er bra, men ikke nødvendig. Siden butikken vår er åpen både dag, kveld og i helgene vil arbeidstiden din være skiftende og det må du like.
Arbeidsdagen hos oss er variert, men i julen vil i hovedsak dagene dine bestå av å håndtere kassen, håndtere klikk & Hent ordre, varepåfylling og rydding i tillegg til kundekontakt. Du må ellers snakke flytende norsk og beherske engelsk. 

Pakkedisk 

Vi trenger flere blide og positive ansatte til å bemanne pakkedisken vår på kveld/ lørdager i november og desember. Du må være glad i mennesker og like å pakke inn gaver. 

Varemottak/ merchandiser 

Vi mottar varer 2-3 kvelder per uke is julen, og trenger flere effektive personer som kan prise og fylle varer i hyllene, samt plassere overskuddsvarer på lageret. 

I denne stillingen kreves det at du har mye overskudd, jobber effektivt, har god orden og er svært nøyaktig. Du må i tillegg være forberedt på en del løfting og bæring. 

 
Er dette en jobb du kunne tenke deg eller kjenner du noen som kan passe? 

Send en søknad merket stillingen du er interessert i til elisabeth.kjus@sprell.no så fort som mulig 😊  

PS! Åpen søknad utenom julehjelp kan registeres her: sprell.no/info/ledigestillinger