Grændsens Kidz søker ekstrahjelp

DEL PÅ FACEBOOK

Vi ønsker å styrke vårt team på CC Vest og søker i den anledning etter en ekstrahjelp. Vi søker etter deg som kan jobbe 1 ettermiddag/kveld i uken samt 3 lørdager i måneden.

Kvalifikasjoner

Du er 18 år eller eldre og trives med å jobbe i et høyt tempo. Du er fleksibel, serviceinnstilt og pliktoppfyllende. Du er positiv og blid, og brenner for salg, mennesker, sko og mote. Erfaring fra skobutikk eller annen butikkvirksomhet er en fordel. Hovedoppgaver vil være salg, varepåfylling og forefallende lagerarbeid, samt sikre en ren og ryddig butikk.

Vi tilbyr

En utfordrende og spennende jobb på et av Norges største kjøpesentre, med hyggelige kolleger som brenner for sko og salg. Konkurransedyktige betingelser.

Kontakt

Søknad og CV sendes til butikksjef Ida Olaussen på ida.olaussen@eurosko.no.

Tiltredelse: Snarest

 

Om arbeidsgiveren

Grændsens Skotøimagazin CC Vest er en av flere skobutikker ved samme navn i Oslo og omegn. Totalt er det 14 butikker i kjeden, og flaggskipet som ligger i Grensen 12 er Norges eldste og største skobutikk fordelt på 4 etasjer.

Grændsens Skotøimagazin CC Vest har et bredt utvalg sko til både dame og herre i alle prisklasser, og vi fører mange internasjonale merkevarer.