For Men og For Women

DEL PÅ FACEBOOK

For Men og For Women er konsepter som eies og drives av For Men Holding. Du finner våre 3 konseptbutikker på Sandvika Storsenter, CC Vest og Storo Storsenter. Vår digitale satsning med formen.no er en viktig del av vår fullservice løsning, og en ny plattform hvor vi kan tilby et univers med det beste fra oss. Vi setter høye krav til fagkompetanse, og legger stor stolthet i vårt brede sortiment av anerkjente merkevarer for kvinner og menn.

Vi søker etter dyktige medarbeidere, både heltid og deltid, til vår butikk på CC Vest.

Du vil få en variert arbeidsdag sammen med et entusiastisk team.

Vi ser gjerne at du har solid og variert arbeidserfaring, og gjerne interesse for mote. Det du ikke kan, vil vi lære deg gjennom et godt opplæringsprogram. Vi ønsker oss søkere som er fylt 20 år, og du må gjerne være godt voksen.

Våre kunder skal ha den beste veiledning, og vi forventer at du viser interesse og tilegner deg kunnskap om varesortimentet vårt. Det er et krav at du snakker flytende norsk.

Det viktigste for oss er at du har godt humør, og at du er positiv og fleksibel. Vi søker etter deg som liker å jobbe sammen med andre for å nå felles mål.

Vi tilbyr deg en spennende jobb og ordnede arbeidsforhold. Du blir en del av et arbeidsmiljø preget av trygghet og stor takhøyde- og et team som ønsker å være best!

 

Send oss en søknad med CV til bente@formen.no