SPENNENDE NYHETER

Spiren har åpnet

DEL PÅ FACEBOOK

Spiren er Skandinavias første brand experience showroom. Her skal nye og gamle CC Vest-kunder få inspirerende og unike opplevelser. 

Til åpningsarrangementet torsdag 15. november har vi gitt klesdesigner og multikunstner Fam Irvoll frie tøyler til å fylle hele paviljongen med noe hun selv synes er spennende.

CC Vest | Spiren | Fam 16-9 02 from CC Vest on Vimeo.

I Spiren vil det være arrangementer som omhandler alt fra kunstprosjekter og kulturelle samarbeid til lanseringer og testing av nye produkter. Vi vil tilby opplevelser innenfor områder som mote, velvære, teknologi og sport i tillegg til kulinariske opplevelser med mat og drikke, for å nevne noe.

Spiren er skandinavias første eksklusive showroom som byr på nye inspirerende opplevelser fra ulike merkevarer.

I Spiren vil det være arrangementer som omhandler alt fra kunstprosjekter og kulturelle samarbeid til lanseringer og testing av nye produkter. Vi vil tilby opplevelser innenfor områder som mote og interiør, i tillegg til kulinariske opplevelser med mat og drikke, for å nevne noe.

Til åpningsarrangementet torsdag 15. november har vi gitt klesdesigner og multikunstner Fam Irvoll frie tøyler til å fylle hele paviljongen med noe hun selv synes er spennende.

Senere i november vil vi ha et samarbeid  med Henie Onstad Kunstsenter i forbindelse med lanseringen av den nye storfilmen Sonja som handler om den glamorøse livsstilen til kunstløperen Sonja Henie.

Vi skal også ha et samarbeid med Tise, nettbutikken som Jenny Skavlan er med å drive. Bærekraft er viktig for Tise og er også en av Spirens viktige bærebjelker i tillegg til kultur, innovasjon, smak og unike merkevarer.

Mot slutten av året skal jentene i partybutikken Festlige ting gi deg masse herlig inspirasjon.

CC Vest | Spiren from CC Vest on Vimeo.

Vi har tatt en prat med Herman Dyrø i Mustad Eiendom for å høre mer om Spiren.

Hva er tanken bak Spiren?

– Vi har for første gang fått helt uoppfordrende tilbakemeldinger fra kundene våre om at det må skje mer på CC Vest, og at de ønsker at shoppingen skal fylles med opplevelser. Spiren er et svar på dette, en frittstående paviljong med spennende innhold som både skal inspirere og overraske.

Hva vil dere oppnå med Spiren?

– Vi vil skape et annerledes rom med nye opplevelser, et sted som skiller seg ut fra den vanlige handleopplevelsen. I Spiren vil vi skape et helt eget miljø der kundene skal få nye impulser i en atmosfære med et urbant preg.

Hva er målet?

– Det viktigste er å møte behovet kundene våre så tydelig har gitt uttrykk for om  at det må skje mer, oftere. Det håper vi skal gi flere anledning til å besøke oss litt oftere. Vi ønsker samtidig å gi kundene våre en forsmak på fremtidens handleopplevelser i Lilleakerbyen.

Hva skal Spiren fylles med?

– Innovasjon, bærekraft, kultur, smak og unike merkevarer er hovedpilarene for det man kan forvente å oppleve i Spiren.

Hvem er målgruppen?

– Spiren vil ha noe for de aller fleste gjennom året, men det vil være et spesielt fokus på innhold som appeller til den yngre delen av kundene våre.

Herman Dyrø fra Mustad Eiendom