Mustad Eiendom

DEL PÅ FACEBOOK

Mustad Eiendom AS er stolt eier av kjøpesenteret CC Vest.
Senteret er et landemerke på Lilleaker og ligger sentralt til på Mustads område. CC Vest Stormarked AS, datterselskap av Mustad Eiendom, drifter kjøpesenteret.

Mustad Eiendom er et veldrevet og ledende eiendomsselskap med utspring fra industriselskapet O. Mustad & Søn, og har siden 1997 vært et selvstendig konsern innenfor utvikling og forvaltning av fortrinnsvis næringseiendommer. Mustad Eiendom forvalter i dag en betydelig eiendomsportefølje på begge sider av Lysakerelven, i størrelsesorden 330 000 m², bestående av kjøpesenter og flere moderne kontoreiendommer på Lilleaker og Granfoss. Dette omfatter bl.a hovedkontorer for Statkraft og PGS. Det er potensiale for å utvikle ytterligere 100.000 m² innenfor gjeldende regulering, med hovedvekt på nye boliger. Det første boligprosjektet vil stå ferdig i 2019/2020.

Mustad Eiendom arbeider med byutvikling av sine områder ned mot Lysaker, og har utarbeidet forslag til en helhetlig plan for en komplett bydel med boliger, butikker, kultur og spisesteder. Les mer på mustadeiendom.no

Selskapets kjennemerke er nærhet til kunder og leietakere. CC Vest tiltrekker seg kvalitetsbevisste shoppere fra både Oslo og Bærum, og som eier er Mustad Eiendom opptatt av at det skal være en butikkmiks med det beste utvalget av mote, interiør og dagligvarer med fokus på god service og en behagelig handleopplevelse.

Spørsmål om lokaler kan rettes til Retailsjef Camilla Bang Hoff i Mustad Eiendom: camilla.bang.hoff@mustadeiendom.no / mobil 988 33 840
mustadeiendom.no 

MEAS 2 CC Vest