Historie

DEL PÅ FACEBOOK

Virksomheten startet med spiker og kardenåler, men produktspekteret økte stadig. Etter hvert ble bedriften endret fra en hjemmebasert industrivirksomhet til en bedrift med hele verden som målgruppe, og nye lokaler ble bygget på Lilleaker.

KJØPESENTERET CC VEST.
I 1967 ble den nye 13.000 m2 store fabrikkbygningen tatt i bruk, som senere skulle gi plass for kjøpesenteret CC Vest. Bruken av bygningen endret seg fra trådtrekkeri, skrue- og spikerproduksjon og øksefabrikk, til ren handelsvirksomhet.
Ideen om et handelssenter på Lilleaker for de vestlige bydeler og østre deler av Bærum kom etter et planarbeid utført av Mustad på midten av 1980-tallet. Dette var i tråd med Oslo bystyres intensjoner, og våren 1988 meldte CC Colosseum Stormarked sin interesse for etablering av et butikksenter i de ledige lokalene i jernvarefabrikken. Også andre butikkgrupperinger meldte sin interesse, og høsten 1989 ble CC Vest åpnet av ordfører Albert Nordengen. Siden da er kjøpesenteret utvidet med flere byggetrinn, henholdsvis i 1990, 1991, 2000, 2004 og 2009.
I 2009 ble CC Vest utvidet ytterligere mot nord, og det ble lagt vekt på nye parkeringsarealer. Senteret fikk langt bedre tilgjengelighet siden antallet parkeringsplasser ble utvidet fra ca 900 plasser til ca 1150 plasser. I tillegg ble så godt som hele senteret modernisert med ny belysning.

CC Vest har over 90 butikker med helsehjørne, dyrlege, meglerkontor og flere forretninger i «Lille CC Vest» i tillegg.

GENERELL OPPGRADERING.
Når vi valgte ut nye forretninger, la vi vekt på kundenes synspunkter, og hva dere har savnet. I tillegg ønsket vi å legge opp til en bedre handleopplevelse for yngre kunder og barnefamilier. Samtidig har vi sørget for å finne en god balanse mellom etablerte forretninger og nisjepregede utsalg, slik at du slipper å dra til flere plasser for å få tak i det du trenger. Vi tror CC Vest vil stå til dine forventninger, og at du opplever senteret både behagelig og inspirerende.

 

Historie CC Vest