Sponsorater

ULLERN FOTBALL

DEL PÅ FACEBOOK

Ullern Fotball er en del av Ullern Idrettsforening, og vi holder til vest i Oslo.

Vi samarbeider om følgende arrangementer: Elveløpet – Turløpet langs Lysakerelva som arrangeres hvert år i månedsskiftet august/september Ullern & CC Vest-Fotballskole – I første og siste uke av skoleferien arrangeres det fotballskole for barn mellom 6 – 12. Ullern & CC Vest-cup – Arrangeres hvert år på Ullernbanen med over 100 lag i aldergruppen 6 – 12 år.

Ullern Fotball skal være et optimalt sportslig og sosialt tilbud for alle, og vårt fokus som breddeklubb fokuserer rundt fire verdier: Vi skal være gledespredende – ha det gøy og glede hverandre Vi skal være inkluderende – vise respekt og ta vare på alle Vi skal være utfordrende – lagspill med utvikling for enkeltindividet Vi skal praktisere Fair play – i alle sammenhenger, både på og utenfor banen.

Ullern Fotball driver Ullern-akademiet, som skal være for barn mellom 8 – 12 år som trenes av høyt utdannede trenere. Dette er treninger som kan komme i tillegg til trening med eget lag. De to siste årene har de også arrangert fotballskole med instruktører fra det verdenskjente fotballballakademiet til Ajax i Nederland en uke i sommerferien. Tilbudet går til hele landet og plassene fylles fort opp.