Sponsorater

OSLO VIKINGS

DEL PÅ FACEBOOK

Amerikansk fotball er enda ikke så utbredt i Norge, men det er absolutt en idrett i jevn vekst. Oslo Vikings er Norges største amerikanske fotballklubb og har lag U12-, U14-, U16-, U19- og seniorlag.

Amerikansk fotball dreier seg om disiplin, kameratskap og lagfølelse, og våre trenere har lang erfaring med ungdomsarbeid. Oslo Vikings har tidligere driftet og støttet flere prosjekter for ungdom som har falt utenfor, enten på grunn av etnisitet, ungdomskriminalitet eller lignende årsaker. Mange av våre spillere har blitt sendt til high school- og college-fotball i USA hvor de har utmerket seg i en veldig konkurransepreget idrett.

Siden 1995 har de hatt amerikanske trenere som har bidratt med kunnskap om sikkerhet og tekniske ferdigheter til spillere og trenere. Flere ganger har de vært Norgesmestere for senior, U19 og U16, noe som har underbygget deres ambisjoner om å være en vinnende klubb. I tillegg har seniorlaget deltatt i Europas beste liga EFL/EFAF i flere år, og har vært rangert som Europas sjette beste lag. Samtidig er klubbens målsetting at alle lag skal delta i NM-finalene – og ett av de skal vinne. Vår hjemmebane Frogner Stadion tilbyr gode trenings- og kampforhold. Sesongen for senior og U16 varer fra april til 1. juli, mens U12-, U14- og U19-sesongen går mellom august og november. Resten av sesongen har alle lagene fokus på egentrening.

Med CC Vests støtte til juniorlagene har Oslo Vikings mulighet til å utvikle ungdomsprogrammene slik at enda flere får anledning til å bli med.