Beth's Beauty

Beth’s Beauty er landets ledende senter for skjønnhet, helse og velvære. Vi har i tillegg til vår nye salong på CC vest; 2 salonger sentralt på Frogner, og 1 salong på Nordstrand i Oslo. I over 28 år har Elisabeth drevet salongene med konstant fokus på å skape et helhetlig velvære konsept der hun kan tilby våre kunder høyest faglig kompetanse og det nyeste innen bransjen.

Hos Beths Beauty har vi alltid et mål om å kunne tilby det ypperste av kvalitet. Alle våre terapeuter er kvalifiserte terapeuter med godkjent utdannelse innenfor hud, kropp og ansikt. Hudterapeutene våre er Cidesco godkjente og fotterapeutene er offentlig godkjente med medisinsk fotpleieutdannelse.

I 2012 åpnet vi en rendyrket medisinsk avdeling som huser landets dyktigste sykepleiere og leger innenfor indre medisin og hud. Vårt medisinske spa har meget bred kompetanse innenfor hudforbedring og hudaldring. Denne avdelingen ligger på Frogner og heter Beth’s Medispa. Dette er en fantastisk bredde for et samarbeid mellom Beth’s Beauty og Medispa for maximal kompetanse innen hudhelse.

Hos oss finner du kun sertifiserte hudpleieprodukter distribuert av hudpleiebransjen. Dette fordi vi ønsker å levere produkter med rett kvalitet til rett hudtilstand. Ingen hud er lik og huden er heller ikke lik hele året. Derfor er vi opptatt av rett pleie og produkt gjennom veiledning og forståelse av våre kunders utfordringer.

Våre gavekort er viden kjent for total luksus og velvære. Den beste gave å få.

Velkommen til Beths Beauty. Personlig lidenskap for ditt velvære.

 

Nettbooking: https://booking.kasseservice.no/beths 

DEL PÅ FACEBOOK