Christiania Belysning

Vinterens nyheter

DEL PÅ FACEBOOK

Vinterens lekre nyheter har ankommet butikkene. Her finner du harmoniske nyheter i en varm og dus fargepallett preget av offwhite, beigetoner og jordfarger som skaper en rolig og avslappet atmosfære.

Vi leker oss også med grønne elementer i kombinasjon med det mørke, og interiøret vil poppe med alt fra lampeskjermer med mønster til en giraff som titter ut av lampeskjermen.

 

 

Hos oss finner du også de populære FLOS-lampene. Flos er et italiensk merke og består av alt fra bordlamper til pendler, og gir deg et bredt utvalg av design og muligheter. Deres fremste kjennetegn er den høye kvaliteten sammen med modige og uttrykksfulle lampedesign.

Glo-ball serien: En av de mest populære seriene fra Flos. Som navnet gjenspeiler, er Glo-Ball serien glødende baller laget av munnblåst opalglass. Opalglasset bidrar til å spre et mykt og behagelig jevnt i hele rommet uten å blende. Glo-Ball serien består av forskjellige typer bord-, tak-, gulv- og vegglamper. Disse kan mixes og matches i hele huset for å gi et unikt preg på hjemmet.

 

IC Lights serien: Serien har et stilig design som utfordrer balansesansen vår, med en glasskule som fremstår nærmest svevende i luften. IC Lights er en nytenkende serie hvor det er holdt fast i det enkle og lette designet. Serien sjonglerer form og funksjon, samtidig som den har den perfekte balanse mellom enkelthet og eleganse. Dette tidløse designet kan passe inn i nesten hvilket som helst hjem! Serien består av taklamper, bordlamper, gulvlamper og vegglamper i flere farger.

 

Velkommen innom!