Et smart og trygt venterom

Vi har fått hundehi på CC Vest

DEL PÅ FACEBOOK

Nå kan hunden din vente i et hygienisk og temperert hundehi på CC Vest mens du handler. Hundehiene styres enkelt via App.

– Vi ser at det er mange hundeiere som mangler et sted å gjøre fra seg hunden når de kommer til oss på CC Vest, sier senterleder Celine Rieber Waldjac på CC Vest.

I forbindelse med oppgraderingen av uteområdet, har CC Vest tilrettelagt for de mange hundeeierne som besøker CC Vest, slik at de skal føle seg velkommen. Mange kunder ønsker å ha med hunden på tur når de skal ut og handle, derfor er det nå installert to hundehi til de firbeinte, et ved Mustadtorget og et rett utenfor inngangen ved Gullfunn. Der kan din beste venn ha det komfortabelt mens du handler.

Hygienisk og temperert

Hundehiene er utviklet av erfarne hundeiere, i samråd med veterinærer, norske kenneler, hundepsykologer og andre hundeeksperter fra både offentlige og private instanser siden 2004. Hundehiet har spesialutviklet hunde-aircondition-anlegg for varme sommerdager. I vinterhalvåret er det gulvvarme i halve gulvet. Hunden kan da velge å ligge på kald eller varm side.

Hundehusene er også tyverisikrede og har backup-system ved strømbrudd, og desinfiseres automatisk etter hvert hundebesøk med UVC-desinfisering.

Styres enkelt via App

Du kan bruke hundehiet gratis gjennom Den4Dogs Appen, hvor du enkelt kan se om hundehuset er ledig og kan åpne/lukke det for din hund. Og har du ikke app, så kan du få nøkkelkort i informasjonen på CC Vest.

Last ned Den4Dogs-appen, registrer deg, så er det bare å velge hundehus og dørene åpnes. Det står bruksanvisning på hundehusene, eller du kan lese mer om dem på:

http://www.den4dogs.no