CC 30 år

Bursdagsprogram

DEL PÅ FACEBOOK

30 år, 30 dager, eksklusive tilbud i hele oktober! 

CC Vest er blitt et naturlig sentrum og samlingspunkt på Lilleaker. Vi på CC Vest setter pris på alle våre kunder og når vi fyller 30 år i oktober, ønsker vi å gi dere alle gavene! I oktober blir det flere gode tilbud hver eneste dag, i tillegg til arrangementer, konkurranser og overraskelser. Følg vårt event på Facebook CC Vest 30 år (trykk her) eller her på vår hjemmeside for å få med deg alt som skjer.

Dette er noe av hva som skjer hos oss i oktober:

I hele oktober løper det konkurranser, hvor du kan vinne fantastiske premier.

Vinn gavekort på 10.000,-

For å delta må du ta bilde av en plakat eller en annonse som annonserer dette tilbudet «Vinn 10 000,-». Du kan ta bilde av plakaten hvor som helst, men du må vise frem bilde du har tatt fysisk i Informasjonen på senteret. Informasjonen vil registrere ditt navn og telefonnummer og vinneren trekkes og vil bli kontaktet den 30. oktober.

CC Vest vil oppfylle ditt ønske

Hva ønsker du deg? Et smykke? En veske? Nye sko? Eller kanskje en middag for hele familien hos Mats og Martin? Ta bilde av hva du ønsker deg i en av våre butikker på senteret. Send deretter bilde med din kontaktinformasjon til onske@ccvest.no. Vinnerne trekkes den 30. oktober.

Mandag 7. oktober – Servering og eksklusive goodiebags

Vi deler ut Red Velvet cupcakes og gratis kaffe fra Steam til våre kunder fra klokken 15.00.
Vi deler også ut 30 eksklusive goodiebags til 30 av våre kunder som handler for 300,- eller mer denne dagen. For å delta må kvittering fremvises i Informasjonen. Vi registrerer navn og nummer. De heldige vinnerne vil bli kontaktet 8.oktober.

Onsdag 9. oktober – Nora Mørk kommer på besøk

Landslagslegende Nora Mørk kommer til Heyerdahl for å lansere sin nye smykkekolleksjon kl. 17-19. Heyerdahl byr på konkurranse og autografstand med Nora.

Tirsdag 15.oktober – Sushikurs for barn fra klokken 17.00-18.00.

NB! FULLBOOKET! Niwa sin egen kritikerroste sushikokk Dini er ikke bare en mester til å lage sushi. Han er også den fødte pedagog og elsker å lære bort sin sushi-kokkekunster til barn!

Barna får sin egen kokkelue og lærer å lage sashimi, nigiri og maki av en ekte sushikokk. Maten lages og legges pent på brett. Etterpå spiser og vurderer vi det vi har laget. Vi har plass til 20 barn. Påmelding: post@niwa.no

Onsdag 23. oktober – Matskatter

Hos MENY CC Vest sitt matmarked: MATSKATTER, vil det bugne av smaksprøver, kortreist mat fra norske leverandører og du får møte våre kunnskapsrike fagfolk.

Onsdag 30. oktober – Gratis førpremiere på De dødes tjern

Den nye versjonen av klassikeren De dødes tjern for første gang på norsk skjerm! Vi avslutter jubileumsmåneden med gratis utekino på parkeringsplassen foran Lille CC Vest. Vi byr på ekte halloweenstemning, førpremiere, gratis kino, sitteplasser og servering av mat og drikke.

 

Vi håper at du har lyst til å feire med oss!