Vårens yogatimer hos Aya Yoga

DEL PÅ FACEBOOK

Hos Aya Yoga har de et bredt utvalg av ulike timer, ta en titt på vårens utvalg her:

Gravidyoga

Onsdager kl. 16:30-17:30.

Kurs over 5 ganger, oppstart onsdag 1.mars.

Er du gravid og ønsker å styrke kroppen gjennom svangerskapet, og samtidig forbedrede deg til fødsel og tiden som kommer etter?

Onsdager holder vi deilige og dynamiske yogaklasser spesialtilpasset deg som bærer barn i magen. Klassene er tilpasset den gravide kroppen og fysisk er fokuset på bekken, skuldre og korsrygg. Kurset er tilrettelagt gravide som ønsker å holde kroppen i gang, men som samtidig har behov for å knytte seg nærmere babyen som vokser i magen.

Denne perioden i livet krever at vi roer ned, lytter til kroppen og hjertet vårt. I yoga er pusten en viktig komponent. Når vi blir bevisst vår egen pust kommer vi i bedre kontakt med oss selv og blir mer tilstedeværende. Anette deler hvordan vi kan bruke pusten konstruktivt under fødselen.

Meld deg på her!

 

Barselyoga

Onsdager kl. 13:00-14:00.

Kurs over 5 ganger, oppstart onsdag 1.mars.

Er du nybakt mor og over 6-ukerskneika? Da kan du og babyen din gjøre yoga sammen med andre i samme situasjon. Med små nurk som pludrer rundt i salen, er dette de desidert koseligste klassene vi har på timeplanen. Klassene tilrettelegges med tanke på omstendighetene, og ingen forventer at babyen din skal ligge på teppet sitt og sove hele tiden. Her gis det derfor muligheter til å integrere babyen i yogapraksisen, og det er helt ok å ta seg en ammepause eller skifte bleie underveis.

Barselyoga er en fin måte for mamma og baby å gjøre en hyggelig aktivitet sammen. Det er også en fin anledning til å bli kjent med andre som er i samme situasjon. Her knytes bånd mellom foreldre og barn som i beste fall kan vare livet ut.

Meld deg på her!

 

Yoga for menn – level 1

4 x tirsdager kl. 18.30 – 19.30

Oppstart 7.mars

Velkommen til guttas klasse!
Her gjør vi yoga på herrevis, med hensyn til stive hamstrings og skuldre. Fokuset ligger på styrke, strekk, balanse og stressmestring.

 

Mindfullness meditasjonskurs

5 x mandager kl.  19:30-20:30

Oppstart mandag 27. februar.

Bli med på en mental detox for mer klarhet og bedre tilgang til dine indre ressurser.  Forskning viser at vi presterer bedre, og ikke minst føler oss bedre med mindfulness meditasjon. Derfor benytter en rekke høyprestasjonsmiljøer som forsvaret og oljefondet mindfulness som mental trening. Effekten av mindfulness meditasjon merkes bla på: mental styrke, fysisk helse, redusert stress og økt produktivitet og kreativitet.

I dette kurset vil du lære hva mindfulness meditasjon er, og hvilken positiv effekt meditasjon har på kropp og sinn. Vi skal se på hva forskning sier om fordelene med meditasjon, og vi skal utforske ulike tilnærminger til meditasjon. Om du er interessert i å oppleve mindre stress, mer klarhet, bedre søvn, bedre fokus og konsentrasjon, så er dette kurset noe for deg. Gjennom kurset vil du lære praktiske øvelser slik at du etter endt kurs har et godt grunnlag for en egenpraksis som fungerer for deg i hverdagen.

Meld deg på her!