Pepperkakebaking

Våre beste tips til baking og pynting av pepperkaker og pepperkakehus

DEL PÅ FACEBOOK

Her har vi samlet alle våre beste tips og oppskrifter til deg som skal i gang med baking av pepperkaker, hus og pynting.

 

Enten du regner pepperkakene som en av de syv slagene eller ikke, så er den uten tvil vår aller mest populære julekake. I butikken har vi nå et godt utvalg av både deiger og ferdig bakte pepperkaker for deg som har det travelt i desember. Men finner du tid, så er det veldig hyggelig å ta med barna på pepperkakebaking. For ingen ting smaker så godt som pepperkakene du har bakt og pyntet selv. Våre oppskrifter og tips finner du her.

 

Slik lager du et flott pepperkakehus
Å lage et flott pepperkakehus er en hyggelig tradisjon for mange. Våre tips til hvordan du baker, bygger og limer sammen et hus som står fjellstøtt finner du her.

 

Tips og inspirasjon til pynting av pepperkakehus
For mange går det nok fortsatt i Non Stop og seigmenn, men det er lov å tenke litt utenfor boksen når man sal pynte pepperkakehuset. Hva med å legge turen innom smågodt-hyllene og finne det du trenger for å lage et skikkelig Hans og Grete-inspirert hus? Tips og inspirasjon finner du  her.

Ønsker du en ordentlig mal og byggetegninger til pepperkakehuset så finner du det her.

 

Pepperkake på pinne
Om du har lyst til å prøve noe nytt så sjekk ut dette tipset. De er perfekte som små vennegaver eller bare litt snacks til barna. Se oppskrift og fremgangsmetode her.

 

7 nye måter å bruke pepperkaker på
Kan det friste med pepperkakeboller, pepperkaketrøfler eller iskremsandwich med pepperkaker? Her er 7 ny måter du kan bruke pepperkaker på som du kanskje ikke hadde tenkt på før. Oppskrifter og fremgangsmetoder finner du her.