Kid interiør

Trendene som preger høstens interiør

DEL PÅ FACEBOOK

I denne artikkelen deler Kid sine beste tips til et lunt og fint høsthjem. I interiøret for høsten 2021 finner du blant annet naturens fargepalett. Dette er en stil som skaper en stilren balanse og komfort, men er også en stil for deg liker det litt mer lekent. Årets stiler heter “Into the green”, “Relaxing” og “Pink Party”. La deg inspirere av høstens nyheter og interiørtrender.

 

PINK PARTY – Modig eleganse

“Pink party” er en modig, leken og ekstravagant stil. Man omgir seg med feminint, prangende og overdådig interiør. Flere elementer i denne stilen er hentet fra barokken, hvor stilen var luksuriøs og maksimalistisk. Fargene går fra gammelrosa til sjokkrosa, og videre til lidenskapelige dype røde og aubergine farger

 

Detaljer i gull brukes flittig i accessoirer og på småmøbler. Formspråket er mykt avrundet, og møblene er trukket med myke stoffer som velur.

Rommene i stilen er mørke, og møblene er ofte lakkerte eller malt i mørke farger. Speil og malerier i gullrammer pynter veggene, porselen og glass pynter bordene. I denne stilen brukes lag på lag med tekstiler og vi ser tunge gardiner og masse pynteputer, vegg til vegg tepper, eller små tepper med store mønstringer.

RELAXING – Ro og balanse med skandinavisk stil

I stilen “Relaxing” handler det om å finne balanse, ro, naturlig lys, komfort og funksjonalitet. Dette er en klassisk stil med en moderne vri, hvor man inspireres av skandinaviske design klassikere, nordisk livsstil og noe hentet fra japansk livsstil. Fargeskalaen har mange brune nyanser og noe blått.

Stilen er selektiv, enkel og ikke overfylt. Komfort og velvære står i sentrum. Rommene vi ønsker oss her er lyse med rene, gjerne malte og matte overflater. Treverk finnes i alle nyanser, fra det lyse til det mørke og gir varme til interiørene. Formspråket er rundt og organisk. Accessoirer er ofte i transparent glass for en beroligende effekt, eller i forskjellige typer treverk. Vi finner også keramikk med grafisk retro preget dekor.

Tekstilene i denne stilen er ensfargede, i myke materialer som ull eller med grafiske jaquard-mønstre, men er alltid i forsiktige fargekombinasjoner. Med denne stilen skaper du en beroligende og komfortabel atmosfære i hjemmet.

 

INTO THE GREEN – Naturlig interiør

Denne stilen appellerer kanskje best til deg som elsker naturen og som lengter ut i det grønne hele året. Stilen kan beskrives som enkel, naturlig, solid og autentisk.

Fargeskalaen går fra naturens grønne nyanser, sammen med Ecru og hvitt som binder det hele sammen. Mørkegrønt og en petrol-blå gjør det også litt mer spennende.

Fellesnevneren for tekstilene tilhørende denne stilen, er at de er myke og ofte med botaniske mønstre. Myk bomullsvelur, lin og myk bommulsvev.

Keramikk med et håndlaget preg er viktige accessoirer, men også noe klart glass i vaser. Kurver i lyst organisk materiale og møbler med lyst treverk. Malte overflater i grønne nyanser både på vegger og møbler. Med “Into the green” kan du prøve å skape en utendørs-stemning innendørs, med planter og blomster – perfekt når vi går mot høst og mørkere tider.