CHRISTIANIA BELYSNING

Tilbud på belysning til utesesongen

Sommeren er endelig her, og akkurat nå kan du gjøre et kupp på belysning til utesesongen hos Christiania Belysning på CC Vest.

Christiania Belysning CC Vest har stort utvalg og bred kunnskap om utelamper. Mange synes utebelysning er vanskelig, og vet ikke alltid helt hvor de skal starte. Vi anbefaler alle å da ta turen innom Christiania Belysning for å få god veiledning og hjelp til å finne de riktige utelampene for sitt bruk, stil og budsjett.

Butikken har et utvalg av de mest populære utelampene, men fra butikken har du også mulighet til å bestille alt av utelamper som er i sortimentet. I tillegg, nytt for i år, har du mulighet til å bestille alt fra Norlys sitt sortiment på utelamper, og ikke bare det som er i nettbutikken.

Norlys er en norsk spesialist på utelamper med et stort utvalg til hus, garasje, innkjørsel og hage som passer til norsk klima. Dette er kvalitetsprodukter med det lille ekstra for holdbarhet ute i være og vind. 

20-40% på utebelysning

Ta turen innom Christiania Belysning på CC Vest for å finne dine favoritter med ekstra gode rabatter. På salget finner du blant annet disse flotte lampene på tilbud:

  • 20% på Aludra vegglampe fra Nordlux, bestselger fra i fjor som fortsatt er veldig populær.
  • 20% på Vicini solcelle-pullert
  • 20% på Blokkhus vegglampe, med og uten sensor
  • 20% globe solcelle slynge

I tillegg til disse tilbudene får du også 20% på solcellelamper, samt 20-30% på lysslynger, perfekt til festbordet.

Gjør et kupp på belysningen innendørs

I tillegg til gode tilbud på utebelysningen så finner du også en rekke kupp på lamper til innebruk, som blant annet:

  • 20% på takpendelen Epsilon. En moderne og tidløs pendel
  • 50% på Bullet bordlampe, røff og minimalistisk bordlampe i betong
  • Flowerpot VP9, oppladbare bordlamper. Fint å ha inne i stuen på en skjenk, sidebord, bokhylle, vinduskarm, eller tas med ut på terrassen eller i hagen.