STUDIO G12

Studio G12 + Tod’s = SANT

DEL PÅ FACEBOOK

Hos Studio G12, i andre etasje i Grændsens Skotøimagazin finner du en egen shop-in-shop med det klassiske og tidløse merket Tod’s.

 

Litt om merkets historie

Tod`s er en familiebedrift som ble etablert i 1978 av Italieneren Diego Della Valle. Han kom fra en skomakerfamilie og tilbrakte hele sin barndom i sin fars skofabrikk. Idéen om bestselgeren Gommino Loafers fikk Della Valle da han var på reise i New York på slutten av 70-tallet. Der oppdaget han en Portugisisk mokasin med gummisåleknotter, egentlig  designet for å kjøre bil, men også for spaserturer gjennom Manhattan. Han tok med skoen tilbake til Italia og redesignet modellen i håndlaget kvalitet med et mykere skinn og med hele 133 gummiknotter i sålen. Skoen ble veldig populær og en favorittsko for mange mennesker, deriblant  kjendiser som Audrey Hepburn, Prinsesse Diana, Nicky Hilton og Alexander Skarsgaard.

 

I nyere tid har Tod’s også lansert kolleksjoner med blant annet klær og vesker, slik som den populære D-bag. Du får også kjøpt vesker fra Tod’s hos Studio G12.

 

Kom gjerne innom Studio G12 i andre etasje i Grændsens Skotøymagazin for å finne dine egne favoritter!

 

Her er noen av våre sesongfavoritter:

Sko fra Tod’s, Studio G12, 4 699 kr.

 

Veske fra Tod’s Studio G12, 4 599 kr.

 

Sko fra Tod’s, Studio G12, 3 299 kr.

 

Veske fra Tod’s, Studio G12, 9 699 kr.

 

Sko fra Tod’s, Studio G12, 4 999 kr.