/https%3A%2F%2Fccvest.no%2Fwp-content%2Fuploads%2F2022%2F08%2F1200x720_Spice-Rootz.jpg)
Spice Rootz – en moderne indisk «high end»-restaurant
Mandag 5. september åpnet Spice Rootz på CC Vest. En ny og moderne indisk restaurant som skiller seg litt fra de mer tradisjonelle indiske restaurantene vi kjenner så godt.
– Spice Rootz skal tilby indisk kvalitetsmat fra Punjab provinsen med crossover mot moderne matlaging og teknikker brukt på flere high-end restauranter og hoteller rundt om i verden. Det forteller eier og Executive Chef, Daljit Singh, som snart står klar til å ta imot gjester i nyoppussede lokaler på CC Vest. Restauranten flytter inn i lokalene der Flatbread Factory holdt til, ved siden av Skoda.
–Når jeg lager mat fokuserer jeg på å skape harmoni mellom de ulike komponentene. For meg er matlaging en mulighet til å uttrykke gode følelser og en form for kunst snarere enn en oppgave som må utføres. For å lykkes er jeg opptatt av at alle kryddersortene, råvarene og produksjonen holder en meget høy kvalitet.
– Jeg vil kombinerer de mest tradisjonelle indiske rettene med moderne matlagingskunst for å skape en fantastisk balansert mat og drikkeopplevelse.
Chef Daljit har vært dommer i MasteChef Ukrania samt vært med i flere TV-show og vært Executive Chef på flere Europeiske og Amerikanske 5 stjerners hoteller.
“Jeg har over 20 år med kunnskap og erfaring som jeg vil dele, og kan nesten ikke vente med å servere dere den første matbiten” – Daljit Singh
Daljit Singh og hans fantastiske team tar deg med på en kulinarisk reise gjennom India for å gi deg en sanseopplevelse du sent vil glemme.
For mer informasjon og booking:
Booking: Spicerootz.no
Tlf: 67 59 15 50
Epost: post@spicerootz.no