NY RESTAURANT

Spice Rootz – en moderne indisk «high end»-restaurant

DEL PÅ FACEBOOK

Mandag 5. september åpnet Spice Rootz på CC Vest. En ny og moderne indisk restaurant som skiller seg litt fra de mer tradisjonelle indiske restaurantene vi kjenner så godt.

– Spice Rootz skal tilby indisk kvalitetsmat fra Punjab provinsen med crossover mot moderne matlaging og teknikker brukt på flere high-end restauranter og hoteller rundt om i verden. Det forteller eier og Executive Chef, Daljit Singh, som snart står klar til å ta imot gjester i nyoppussede lokaler på CC Vest. Restauranten flytter inn i lokalene der Flatbread Factory holdt til, ved siden av Skoda.

–Når jeg lager mat fokuserer jeg på å skape harmoni mellom de ulike komponentene. For meg er matlaging en mulighet til å uttrykke gode følelser og en form for kunst snarere enn en oppgave som må utføres. For å lykkes er jeg opptatt av at alle kryddersortene, råvarene og produksjonen holder en meget høy kvalitet.
– Jeg vil kombinerer de mest tradisjonelle indiske rettene med moderne matlagingskunst for å skape en fantastisk balansert mat og drikkeopplevelse.

Chef Daljit har vært dommer i MasteChef Ukrania samt vært med i flere TV-show og vært Executive Chef på flere Europeiske og Amerikanske 5 stjerners hoteller.
“Jeg har over 20 år med kunnskap og erfaring som jeg vil dele, og kan nesten ikke vente med å servere dere den første matbiten” – Daljit Singh

Daljit Singh og hans fantastiske team tar deg med på en kulinarisk reise gjennom India for å gi deg en sanseopplevelse du sent vil glemme.

For mer informasjon og booking:
Booking: Spicerootz.no
Tlf: 67 59 15 50
Epost: post@spicerootz.no

RELATERTE BUTIKKER

Spice Rootz