NYTT PÅ CC VEST

Søstrene Grene har åpnet

DEL PÅ FACEBOOK

Fredag 2. august åpnet Søstrene Grene dørene til sin butikk på CC Vest. Der kan du oppleve konseptet  «hygge» og utforske en verden av Skandinavisk design til hjemmet.

Når man går inn i en av butikkene til Søstrene Grene blir man umiddelbart møtt av den behagelige lyden av klassisk musikk og dratt inn i en labyrint av hyller som leder deg gjennom det brede utvalget av interiør, småmøbler, kjøkkenutstyr, delikatesser, håndverk og DIY artikler, nyheter for barnerommet og mye mer. Elementer som mørke vegger, dempet belysning og en behagelig duft av trekasser, som viser frem mesteparten av produktene, fremhever følelsen av ro og koselighet i butikken. Nye produkter kommer inn hver uke og gir hvert besøk en ny mulighet til å ta med en nyhet hjem.

Bak den nye butikken er franchise partner Per Holter-Schøyen, som har gledet seg til å bringe Søstrene Grenes konsept til Oslo CC Vest. Den nye butikken er nummer 18 i rekken av Søstrene Grene-butikker som han driver, og han har store forventninger til den nye butikken og plasseringen på Oslo CC Vest.

Også CEO og deleier av Søstrene Grene, Mikkel Grene, har gleder seg til å ønske den nye Oslo-butikken velkommen til familien som nå har over 40 butikker bare i Norge.

“Vi gleder oss til å åpne dørene våre på Oslo CC vest. Med hvert nytt sted får vi sjansen til å bringe litt av Søstrene Grenes hygge, og tilby vår unike handleopplevelse, til enda flere mennesker. Det er med stor stolthet og ydmykhet jeg ser på konseptet mine foreldre startet i starten av 70-årene spre seg til så mange nye spennende plasser og byer», sier Mikkel Grene.

Den familie-eide kjeden har ekspandert til store deler av Europa i løpet av årene og har nå over 245 butikker fordelt på 16 land.

«De siste årene har vi jobbet hardt for å finpusse konseptet vårt og den unike handleopplevelsen vi ønsker å tilby våre kunder. Vi håper at det å besøke en av våre butikker føles som et lite lyspunkt i hverdagen, og vi ønsker at våre kunder skal finne vakre og unike produkter hver gang de kommer innom. Av den grunn fokuserer vi også mer på eget design og har satt sammen et flott team av skandinaviske designere som jobber fra hovedkvarteret i Danmark», sier Mikkel Grene

Du finner butikken i  Cubus sine tidligere lokaler på nedre plan.