BETH’S BEAUTY & BETH’S MEDISPA

Sommersalg hos Beth’s Beauty og Beth’s Medispa

Gjør et kupp på flere bestselgende serier og utvalgte produkter. Her er våre favoritter fra sommersalget.

Ikke gå glipp av muligheten til å sikre deg de beste kuppene hos Beth’s Beauty og Beth’s Medispa. Frem til og med 23. juni finner du en rekke velkjente og populære produkter på sommersalget. Her er våre favoritter.

Eksklusiv Elixir-kampanje – gave på kjøpet!

Kjøp 2 Elixir-produkter, og få en gratis Elixir Face Formula 30ml!

Vår bestselger og favoritt: Elixir Face Formula

Elixir Face Formula er en skånsom formulering med 4% Niacinamide, som passer for alle hudtyper, også den mest sensitive. Den lette gelkremen absorberes raskt i huden, gir jevnere hudtonen og en fin glød. Face Formula styrker hudbarrieren, hydrer huden og etterlater en silkeaktig hudoverflate.

Tilbudet gjelder til og med 9. juni.

15% rabatt på hele Dermaceutic-serien

Dermaceutic er en avansert og effektiv hudpleieserie utviklet av ledende eksperter innen estetisk dermatologi. Produktene bidrar til en friskere hudtone samt en fastere, glattere og mer strålende hud. Alle produktene er grundig testet for å sikre at de er effektive og trygge for alle hudtyper, og du finner de eksklusivt hos Beth’s Medispa.

Vi anbefaler bestselgeren: Dermaceutic C25 Creme

Dermaceutic C25 Creme er en dagkrem med høyt innehold av antioksidanter som bekjemper oksidativt stress og beskytter huden mot tidlig aldring. Passer for alle
hudtyper og er perfekt å bruke under solkrem på sommeren for ekstra beskyttelse.

Tilbudet gjelder frem til og med 23. juni.

15% rabatt på alle kroppsprodukter fra ELEMIS

ELEMIS’ eksklusive kroppspleieserie er fullpakket med nøye utvalgte, aktive ingredienser fra naturen, som fornyer, beskytter og revitaliserer huden din.
Produktene tilfører huden masse næring, og gir den en vakker, sunn sommerglød.

Gjør kroppen sommerklar med bestselgerne fra serien:

Elemis Lime and Ginger Salt Glow er en luksuriøs kroppspeeling med sjøsalt, lime og ingefær som eksfolierer, renser og booster huden.
Elemis Japanese Camellia Body Oil Blend er en lett kroppsolje som forbedrer hudens elastisitet. Ideell for å pleie negler, hår og hodebunn. Oljen kan brukes under svangerskap og for å redusere arrdannelse.
Elemis Frangipani Monoi Body Cream er en luksuriøs kroppskrem med macadamia-, kokosnøtt- og sesamolje som mykgjør og nærer huden.

Tilbudet gjelder frem til og med 23. juni.

20% rabatt på alle produkter fra Mesoestetic

Mesoestetic er et verdensledende selskap kjent for sine kvalitetsprodukter innen kosmetisk hudpleie og estetisk medisin. Mesoprotech-produktene inneholder effektive antioksidanter og anti-aldringsingredienser som beskytter huden og forebygger hudaldring. Alle produktene er dermatologisk testet, passer alle hudtyper og er vannavstøtende.

Våre bestselgere: Mesoestetic Melan 130+ Pigment Control og Mesoestetic-Protech Antiaging Facial Sun Mist SPF 50+

Melan 130+ Pigment Control bidrar til å regulere melaninproduksjonen og forebygge nye pigmentflekker. Solkremen har en farget konsistens som tilpasser seg alle
hudtoner, jevner ut huden og demper pigmentflekker. En redning for alle med pigmentering!

Mesoestetic-Protech Antiaging Facial Sun Mist SPF 50+ er en lett solspray til ansiktet beskytter mot UV-lys, blått lys og forurensning, og passer for alle hudtyper. Den kan også sprayes over sminke.

Tilbudet gjelder frem til og med 23. juni.

Om Beth’s Beauty og Beth’s Medispa

Beth’s Beauty er landets ledende senter for skjønnhet, helse og velvære. Beth’s Beauty har alltid et mål om å kunne tilby det ypperste av kvalitet. Alle medarbeidere i Beth’s er kvalifiserte terapeuter med godkjent utdannelse innenfor hud, kropp og ansikt. Hudterapeutene i Beth’s er Cidesco godkjente og fotterapeutene er offentlig godkjente med medisinsk fotpleieutdannelse.

Beth’s Medispa CC Vest åpnet dørene i 2021 og er vår nyeste klinikk. Beth’s Medispa er opptatt av tett dialog med våre pasienter for å gi den mest profesjonelle og individuelt tilpassede vurdering for et naturlig resultat. Beth’s Medispa innehar Norges fremste leger og kosmetisk medisinske sykepleiere innenfor laser, injeksjoner, hudfornyelse og estetisk medisin.