CC Vest

Sneakers som er perfekte til våren

DEL PÅ FACEBOOK

Sneakers er en tidløs og behagelig sko, som passer like fint til både kjole og bukse. Her kan du hente inspirasjon i 15 flotte sneakers som passer perfekt nå som våren endelig er her. Alle skoene får du kjøpt i våre butikker på CC Vest.

Sneakers i skinn fra Tatler

Disse sneakersene i skinn fra Garment Project finner hos Tatler på CC Vest i tre ulike farger og de koster kr 1800,-.

Trendy sneakers med glitter

Glitter og paljetter er supertrendy i år. Disse skoene fra Steve Madden finner du hos Tatler på CC Vest og de koster kr 1250,-.

Til deg som er sporty

Hos Anton Sport på CC Vest finner du et bredt utvalg av joggesko fra Hoka i ulike modeller, som gjør at du kan finne sko til ditt behov og aktivitetsnivå.

Skoene fra Hoka koster fra kr 1499,-.

 Hvite sneakers med delikate detaljer i skinn

Disse deliktate sneakersene fra Copenhagen Shoes finner du hos Briskeby Gods og de koster kr 1190,-.

Nydelige vårfarger

Dette er farger som gir deg vårstemning! Disse sneakersene fra Apair finner du hos Briskeby Gods og de koster kr 2899,-.

Til deg som elsker farger

Dette er den perfekte skoen for deg som liker farger eller som ønsker å sprite opp et nøytralt antrekk. Disse skoene fra Apair finner du hos Briskeby Gods og de koster kr 2899,-.

Sneakers med glitter

Som nevnt er glitter veldig trendy i år og disse skoene fra Golden Goose finner du hos Zant på CC Vest. Skoene koster kr 6650,-.

Om du ønsker å gå for en mer nøytral variant har også Zant disse hvite sneakersene i en klassisk hvitfarge med jordfargede detaljer.

Disse skoene koster kr 6500,-.

Hvite stoffsko

Disse hvite skoene i stoff er lette på foten og perfekt nå som vi går mot varmere grader. Skoene er fra merket Moncler og du finner de hos Zant på CC Vest. Stoffskoene koster kr 5250,-

En klassisk modell

Denne klassiske modellen fra Polo finner du hos 4 Women på CC Vest. Skoene koster kr 1300,-.

Våg å gå for farger!

Hos Grændsens Skotøimagazin finner du et bredt utvalg av blant annet sko fra merket New Balance. Vi oppfordrer deg til å sprite opp antrekket med et par i farger. Disse koster kr 1149,-.

Feminint design

Ønsker du å gå for et par sneakers med et feminint uttrykk er disse fra Laura Bellariva helt perfekt. Du finner disse og flere fra samme merke hos Grændsens Skotøimagazin på CC Vest. Disse skoene koster kr 3199,-.

Gode på foten

Disse lekre sneakersene fra Softwalk finner du hos Grændsens Skotøimagazin på CC Vest. Skoen er laget med en mykere såle, slik at de skal være ekstra gode på foten. Skoene koster kr 1199,-.

Til deg som helst tar beina fatt

Er du en som går mye i hverdagen? Da er det ekstra viktig med gode sko. Hos Intersport på CC Vest finner du et bredt utvalgt fra blant annet Nike i vårlig design. I butikken kan du få veiledning til å finne den perfekte skoen til ditt behov.

Disse joggeskoene finner du hos Intersport og de koster kr 2049,-.

Disse joggeskoene finner du hos Intersport og de koster kr 1399,-.