Christiania Belysning

Slik unngår du belysningsfella

DEL PÅ FACEBOOK

Lys er kjempeviktig for vår trivsel, og belysning er for mange en stor investering. Derfor er det viktig å ta de riktige valgene med en gang, for å sikre godt lys på første forsøk. Christiania Belysning har utviklet tjenesten digital Lysplanlegging, der du får personlig hjelp til å lage en konkret belysningsplan tilpasset ditt hjem og dine behov. 

Lys er kjempeviktig for vår trivsel, humør og effektivitet. I tillegg har det mye å si for opplevelsen av rommet og fargegjengivelsen. Godt lys er samspillet mellom lampene i et rom. Å få dette samspillet til å bli bra er nettopp lysplanleggere eksperter på.  I Lysplanlegging møter du en av våre belysningsspesialister digitalt. Tjenesten er for alle som har et behov for lys. Det vil i praksis si: Alle.

– Det som er en felles tilbakemelding fra våre kunder er at de får ideer og hjelp til løsninger som passer deres smak, men som de ikke hadde klart å tenke ut selv. Vi pleier – litt flåsete, men sant – å si at en elektriker er ekspert på montering, interiørkonsulenten på møblering, men vi er eksperten på belysning! sier butikkleder Ingeborg i Christiania Belysning CC Vest.

Du kommer med behovet, vi hjelper deg med løsningen

– Lysplanlegger har som oppgave å sikre at nettopp ditt rom eller din bolig får riktig og variert belysning. Dette basert på dine behov, lamper du liker og som passer ditt budsjett. Du trenger kun å sende inn bilde av rommet/rommene du vil ha hjelp til, samt en enkel skisse med mål, sier Ingeborg, butikkleder i Christiania Belysning CC Vest.

Kunden velger selv hvilket rom og hva hen vil ha hjelp til, og du kan også fint bruke lamper du allerede har inn i planleggingen. Ved at møtet er digitalt, har lysplanleggerne muligheten til å visuelt illustrere hvordan resultatet blir, slik at det også er enkelt å ta en beslutning. Uansett hvor i landet du bor kan du enkelt få hjelp.

Det kunden sitter igjen med etter møtet, er en fullstendig plan på belysningen til rommet eller hjemmet, der plasseringen av produkter og produktanbefalinger er inkorporert. Hva du gjør med planen er opptil deg som kunde. Du kan gjennomføre planen med en gang, bruke en lengre tidsperiode på det eller bare la være. Alt er helt uforpliktende.

Lysplanlegging gjør det enkelt å ta en beslutning

– Vi brenner for belysningsfaget og for at alle skal få godt og riktig lys hjemme hos seg. Vi vil gjøre det enkelt å velge lamper og belysning som du kan være fornøyd med i lang tid fremover, og som gir deg tilstrekkelig og riktig lys som passer hos deg. Kom til oss i Christiania Belysning CC Vest, så kan vi viser deg mer og hjelpe deg med å booke, sier Ingeborg.

OM LYSPLANLEGGING – GIR DEG GOD BELYSNING HJEMME

HVA GJØR DU:

  • Du booker en time med lysplanlegger. Velg mellom 30 min (390,- kr), 60 min (780,- kr) og 120 min (1560,- kr). Som regel er 60 min anbefalt.
  • Book time i butikk eller no/lysplanlegging
  • Du sender over en enkel skisse av rommet/rommene du vil ha hjelp til, med mål. Samt bilder av hvordan rommet ser ut.
  • Du møter en lysplanlegger digitalt via skjerm. I løpet av møtet kommer dere sammen frem til en optimal totalløsning, ut fra budsjettet ditt og andre forhold som må hensyntas, som stikkontakter, takpunkter m.m.
  • I etterkant av møtet får du sendt over et tilbud med produkter, samt en skisse der produktene er plassert i rommet. Dette er uforpliktende.
  • Slik sikrer du rett belysning på første forsøk.