Repairable

Slik tar du vare på det du har

DEL PÅ FACEBOOK

Velkommen til «Ombruksuke» på CC Vest! Med mål om å rette fokuset mot å ta vare på det du allerede har, har Repairable «Ombruksuke» 22.-26. november på CC Vest.

Hva er Ombruksuke?

Sammen med Oslo Bymiljøetat lanserer Repairable «Ombruksuka» på CC Vest, der vi reparerer dine ødelagte plagg og skotøy, slik at du kan fortsette å bruke dem. Det er bra for både lommeboka og miljøet!

Dette skjer på Ombruksuka

  1. november – 50% på reparasjon av barnetøy

Alt av hull og rifter, knapper og åpne sømmer gir vi 50% rabatt på når barnet er med og leverer inn denne dagen. Ta vare på det du har denne uka. *Gjelder ikke glidelåsbytte

 

  1. november – Kurs i reparasjon av ull og hull

Lurer du på hvordan du reparer plagg av ull? På mandag tar Repairable frem ulltråd, stoppesopp og annet materiale, og dekker et langbord på verkstedet. Der er du velkommen til å reparere sammen med Repairable – alt du trenger er ull med hull og godt humør. Kurset er helt gratis!

  1. november – Lansering av DIY Visible Mending Kits

I samarbeid med My Visible Mend selger Repairable fra tirsdag 23. november flotte DIY kits for synlig reparasjon. La deg inspirere av «My Visible Mend» til å reparere selv ved hjelp av kreativt broderi.

  1. november – Åpning av DIY skosmørebord

Fra og med onsdag 24. november kan du komme innom Repairable og få pusset skoene dine, helt gratis. Tar man godt vare på skoene, varer de lenger!

 

  1. november – Sneaker cleaning

Hele torsdag 25. november kan du få hjelp til å rense hvite joggesko eller sneakers.

Har du kanskje et par hvite Nike AirForceOne eller tilsvarende sko som ser litt slitne ut? Ta med deg skoene og kom til oss!

 

  1. november – Reparasjonsbiblioteket

Fredag 25. november legger Repairable ut den 40. boken om reparasjon og søm. Vi feirer at biblioteket har åpnet, og dere er velkommen inn til lesing og inspirasjon. Dere må gjerne spørre oss om råd for egen reparasjon, eller bare få noen meter med tråd i riktig farge til ditt behov.