Interiør

Slik pynter du bordet til påske

DEL PÅ FACEBOOK

Med en lysere tid i vente er påsken en ypperlig anledning for et vårlig og stemningsfullt bord. Med enkle grep kan du virkelig få frem den gode påskestemningen, med rom for sene frokoster, lange lunsjer og herlige middager med familie og venner.

På CC Vest finner du alt du trenger til påsken, som for eksempel nydelige påskeliljer på Mester Grønn, lekker påskedekor hos Kid Interiør, Home & Cottage og Nille, eller spennende DIY-prosjekter hos Søstrene Grene.

Lurer du på hvordan du skal dekke bordet til påsken i år? Her får du inspirasjonen, og alle produktene finner du på CC Vest.

Det store påskebordet

Påsken feires med fokus på naturlige elementer, lyse farger og myke teksturer. Dekk bordet med gul duk eller gule bordbrikker, finn frem hyssing og kvister med gåsunger til å feste rundt serviettene, og pynt med egg og påskeliljer.

Pynt med egg

Til venstre, fra Kid Interiør: Gul rutete tøyserviett i bomull og lin til kr 179,90,-, og Rabbit Tøyserviett i bomull med brodert harepus til kr 149,90,-. Til høyre, fra Home & Cottage: Pastell påskeegg 6 pk til kr 149,-.

 

Tips! Kanskje du har barn som gjerne vil pynte egg du kan bruke i borddekkingen? Gjør det moro å pynte til påske, og la bordet få et personlig preg med egg som barna selv har dekorert.

Til venstre: Kopp i hvit porselen med riller fra Nille, kr 79,90,-. Til høyre: Eggdekorasjon i papir fra Søstrene Grene, til kr 26,60,-.

Tips! Kok egg til frokost og plasser egget med en serviett pakket rundt, som en del av borddekkingen.

Skap en lun stemning

En ensfarget og dus gul duk er et enkelt grep for å skape en stemningsfull og lys atmosfære i påsken. Lys gul duk i 100% bomull fra Kid Interiør, til kr 399,90,-.

Tips! Ta deg en tur ut i hagen eller skogen og plukk med deg kongler, kvister og kanskje noen tidlige vårblomster? Ved å kombinere de naturlige elementene med noen enkle innslag av påskefarget duk eller dekorative servietter, så er pyntingen ferdig på et blunk.

Harepusen hører hjemme ved påskebordet, og med en hare eller to på bordet så får du påskestemning på null komma niks. Til venstre: Søt dekorasjon av hare fra Kid Interiør, til kr 179,90,- per stykk. Til høyre: Bordbrikke i sjøgress fra Søstrene Grene, til kr 36,60,- per stykk.

God påske!