ELITE FOTO

Slik gjør du selskapsbordet mer personlig

DEL PÅ FACEBOOK

Når du skal arrangere et flott selskap kan det være fint med personlige detaljer som poengterer hva feiringen dreier seg om. Hos Elite Foto på CC Vest får du både invitasjoner, takkekort, bordkort, menyer og mer som du enkelt kan sette ditt personlige preg på.

Hos Elite Foto på CC Vest kan du bestille og hente invitasjonene, bordkortene, takkekort eller andre produkter du velger rett i butikk. Du kan også velge ekspress fremkalling, slik at bestillingen din gjøres klar mens du gjør andre ærender på senteret.

Lag en personlig invitasjon eller takkekort med dine egne bilder hos Elite Foto på CC Vest.

Det lille ekstra i selskapet

Det er en rekke anledninger hvor detaljene spiller en ekstra stor rolle, som eksempelvis i en konfirmasjon, dåp, et bryllup eller jubileum. Detaljene som skiller seg ut er ofte personlige, og kan være alt fra et bilde av konfirmanten på invitasjonen eller flotte bryllupsbilder på takkekort, til bilder av dåpsbarnet på menyen i dåpen.

På utkikk etter et pent antrekk til konfirmasjonen eller andre festligheter?

Personlige invitasjoner

Om du først skal sende ut invitasjoner til et selskap, er det praktisk å slippe verdifull tidsbruk på å lage disse for hånd. Hos Elite Foto kan du velge i et bredt utvalg av ulike maler som du setter ditt personlige preg på.

Velg blant et variert utvalg invitasjoner fra kr 9,90,- per stykk.

Personlige bordkort

Bordkort er både funksjonelt og dekorativt i en flott borddekking til selskapet. Bordkortene du får hos Elite Foto fremkalles på ekte fotopapir og kommer i størrelse 10×10 cm som brettes på midten. Med ulike maler å velge mellom vil du garantert finne noe som faller i smak.

Hva med et bordkort med bilde av konfirmanten? Eller gjør det enda mer personlig med et bilde av konfirmanten sammen med gjesten som skal sitte der. Bordkort fra kr 9,90,- per stykk.

En dekorativ og personlig bilderemse gjør borddekkingen ekstra personlig, i tillegg til bordkortet. Bilderemse fra kr 19,- per stykk.

Personlig meny

En meny vil variere fra selskap til selskap, så denne må uansett justeres etter anledningen. Nettopp derfor er menyen også en gyllen mulighet for å få personlige detaljer. Design din egen meny med bilde på, eller velg en variant med kun tekst – hvor du legger til et retro bilde ved siden av.

Menykort fra kr 14,90,- per stykk og retrobilder fra kr 5,99,- per stykk.

Personlig takkekort

Når maten er fortært, talene er talt og gjestene har takket for seg – er det på tide å sende et takkekort. Takkekortet kan vise bilder fra selskapet, eller være i samme stil som bildene du valgte til invitasjonene og andre detaljer underveis.

Hos Elite Foto på CC Vest finner du et variert utvalg av kort som egner seg til å takke for selskapet.

Takk gjestene for deltakelsen med et personlig takkekort, som du enkelt bestiller hos Elite Foto på CC Vest. Takkekort fra kr 9,90,-.