CCVestsiders

Slik feirer vi jul og dette ønsker vi oss

DEL PÅ FACEBOOK

Gjennom fem kjappe spørsmål deler jentene bak Instagramprofilen CCVestsiders blant annet hvordan de kommer i julestemning, hva de skal ha på seg på julaften og hva som står øverst på ønskelisten i år.

 

5 kjappe om CCVestsiders-jentenes jul

 

Martine sin jul

Bildetekst: Martine har begynt å samle på serviset fra Maria Flor og ønsker seg denne julen flere skåler og et stort serveringsfat fra samme merke. Du finner serviset fra Maria Flor hos Backe i Grensen på CC Vest.

 

Hva ønsker du deg til jul?

– Snø, og skåler og serveringsfat fra Maria Flor.

 

Hva skal du i julen?
– I julen skal jeg være hjemme. Jeg feirer alltid julen hjemme med familien min.

Hvordan kommer du i julestemning?

– Tidligere har jeg alltid vært veldig streng på at jeg ikke skal drikke julebrus eller se julefilmer før 1. desember, men i år startet jeg allerede 1. november. Så jeg vil vel si at julestemningen allerede har sneket seg innpå. I tillegg til julebrus og julefilmer så får jeg også veldig julestemning av å gå i butikker som har pyntet klart til jul.

Hva har du på deg på julaften?
– Kjole! Ofte gjerne en kjole med glitter.

Hva er din favorittjulekake?
– Jeg elsker kokosmakroner og serinakaker. Nam!

 

Mette-Lise sin jul

Bildetekst: Mette-Lise ønsker seg en morgenkåpe fra Missoni, som hun kan flytte inn i, i romjulen. Du får kjøpt morgenkåpen hos Bellas Hus. I tillegg til dette står solbrillene fra Bottega Veneta høyt på listen. De finner du hos Krogh Optikk på CC Vest.

 

Hva ønsker du deg til jul?

–  Cat-Eye solbrillene fra Bottega Veneta som du finner hos Krogh Optikk på CC Vest og en Missoni morgenkåpe fra Bellas Hus.

 

Hva skal du i julen?
– I julen skal jeg reise hjem til familien min i Bergen. Jeg drar noen dager før julaften slik at vi får litt ekstra tid sammen, og at jeg får mulighet til å dra på lunsj og møte venner. Jeg skal jobbe i Oslo i hele romjulen, som jeg også gleder meg til og synes er veldig hyggelig, da er alle i skikkelig romjulestemning. Julen er for meg en ekstra hyggelig tid.

Hvordan kommer du i julestemning?

– Julebrus er vel kanskje det som står øverst på listen! Mat som klementiner, pepperkaker og julebakst er ting som henter frem julestemningen. Jeg elsker også å høre på julemusikk i bilen mens jeg kjører rundt og ser alle de fine julelysene.

 

Hva har du på deg på julaften?
– På julaften stiller jeg i kjole, mørke strømpebukser og stiletter. Vi er som regel samme sted hele kvelden, noe som gir rom for å pynte seg litt ekstra. Jeg syntes det er veldig komfortabelt å gå med kjole på julaften fordi man spiser ofte litt for mye, og da er det veldig deilig å ha på seg noe man kan slappe av i. En fin og komfortabel kjole er mitt perfekte juleantrekk!

Hva er din favorittjulekake?
– Kakemenn! Jeg elsker kakemenn. Det er så stas når de begynner å komme i butikkene, jeg gleder meg hvert år.

 

Madeleine sin jul

Bildetekst: Madeleine ønsker seg denne fine luen fra Grændsens skotøimagazin, og en lampe fra Christiania Belysning står også høyt på ønskelisten.

 

Hva ønsker du deg til jul?

– Jeg ønsker meg denne fine luen fra Grændsens skotøimagazin, og en lampe til å ha i stuen fra Christiania Belysning.

 

Hva skal du i julen?
– I høst ble jeg mamma for første gang, så denne julen skal jeg feire sammen med familien min. Det er min første jul som mamma og det gleder jeg med veldig til å få oppleve. Julen skal nytes uten store planer i år.

Hvordan kommer du i julestemning?

– For meg handler det om å starte alt av forberedelser tidlig, slik at jeg kan nyte og ikke stresse. Jeg elsker også å høre på juleradio og spise pepperkaker, for da kommer jeg i skikkelig julestemning.

 

Hva har du på deg på julaften?
– En kjole! Gjerne en jeg har brukt før, som jeg assosierer med et hyggelig minne. Jeg tenker at jeg ikke trenger å kjøpe ny kjole hvert år.

Hva er din favorittjulekake?
– Min favorittjulekake må være berlinerkranser! Baker Hansen på CC Vest lager de beste, om man ikke har tid til å bake selv.

 

Emilie sin jul

Bildetekst: Øverst på ønskelisten til Emilie står en veske fra Acne som hun fant hos Me & My Cousin på CC Vest. Emilie tilbringer gjerne vinteren i et par varme UGGs og ønsker seg et par i grønt til jul.

 

Hva ønsker du deg til jul?

– Denne vesken her fra Acne, som du finner hos Me & My Cousin på CC Vest er helt nydelig og den ligger absolutt øverst på min ønskeliste i år. Det slår heller aldri feil med et par freshe UGGs til jul. Jeg tilbringer gjerne vinteren i et slikt par og på Grændsens skotøimagazin har de mange ulike modeller og farger som du kan velge mellom.

 

Hva skal du i julen?
– Jeg skal hjem til Stavanger, og jeg gleder meg veldig til å endelig treffe igjen familie og venner i hjembyen.

Hvordan kommer du i julestemning?

– Hjemme elsker jeg å høre på julemusikk og tenne masse stearinlys. En runde med juleshopping slår heller aldri feil.

Hva har du på deg på julaften?
– På julaften går jeg som regel i noe klassisk. Det ender ofte med en enkel, sort kjole med et par hæler som bærer det lille ekstra.

 

Hva er din favorittjulekake?
– Det tror jeg må være kokosmakroner!

 

Seline sin jul

Bildetekst: Seline ønsker seg en boblejakke fra Afterlabel som du finner hos Me & My Cousin. Høyt på ønskelisten står også solbrillene fra Oakley, som du finner hos Krogh Optikk på CC Vest.

 

Hva ønsker du deg til jul?

– Jeg ønsker meg en boblejakke fra Afterlabel, som du finner hos Me & My og et par solbriller fra Oakley, som du finner hos Krogh Optikk på CC Vest.

 

Hva skal du i julen?
– I julen skal jeg bare være hjemme med familien min. Det er det beste med julen for meg.

Hvordan kommer du i julestemning?

– Jeg ser alle de gamle julefilmene, gjerne flere ganger. Jeg starter også å høre på juleradioen i oktober slik at julestemning er godt etablert innen 1. desember, hehe.

Hva har du på deg på julaften?
– På julaften kler jeg meg i bunad på dagen, også skifter jeg ofte til en fin kjole eller et fint skjørt på kvelden.

Hva er din favorittjulekake?

– Det går mye i pepperkaker i hele november og desember, men akkurat på julaften da må jeg ha multekrem.