Mote

Sjekk ut denne nye Instagram-kontoen

DEL PÅ FACEBOOK

Frida (25), Madeleine (22) og Martine (20) skal gi oss det beste innen mote og livsstil fra CC Vest gjennom den nye Instagram-kontoen CC Vestsiders. 

Trenger du inspirasjon til sommergarderoben – eller vil du bare holde deg oppdatert på det siste innen mote og livsstil? Da kan du følge den splitter nye Instagram-kontoen @CCVestsiders. 

Her deler tre helt vanlige jenter i 20-årene fra Oslo og Bærum sine favoritter innen mote og livsstil fra CC Vest.

– En drømmejobb

Frida, Madeleine og Martine har fått deltidsjobben mange unge drømmer om. De skal vandre gjennom butikkene på sentret og plukke ut sine favoritter.

Madeleine (22) er allerede godt i gang med jobben. Hun er godt kjent på CC Vest, og store deler av garderoben hennes er kjøpt nettopp her på kjøpesentret på Lilleaker i Oslo.

– Å få betalt for å gå rundt på mitt favorittsenter, finne fine klær og ting og ta bilder er virkelig en drømmejobb. Den eneste utfordringen er at de har så utrolig mye fint på CC Vest at det er vanskelig å velge ut favoritter, sier Madeleine.

Men hun har ingen planer om å jobbe som influencer i fremtiden.

– Nei, jeg skal bli barneskolelærer.

Jentene får lønn for jobben, men klærne må de levere tilbake til butikkene igjen.

Vil treffe yngre kvinner

CC Vest er et populært sted å handle for familier, og har mange butikker innen mote og livsstil som treffer kvinner. Likevel så de et behov for å vise de yngre kvinnene at de har mange butikker og merker som appellerer til dem.

– Vi ser at yngre kvinner ikke er klar over det brede utvalget vi har her på CC Vest. Det er mange merkevarer som er «godt skjulte skatter» på senteret vårt. For å treffe dem mellom 20 og 30 år, så vi at vi trengte hjelp fra noen i denne kundegruppen. Derfor har vi knyttet til oss tre lokale jenter, som skal hjelpe oss med å gjøre jobben, forteller Heidi J. Larsen, markedssjef hos CC Vest, som er godt fornøyd med samarbeidet.

Flere ganger i uken vil Frida, Madeleine og Martine poste bilder av klær, sminke, interiør og sko fra sentret på Instagram-kontoen CC Vestsiders. Følg dem, og la deg inspirere!

 

IMG_4687

 

IMG_4689

 

IMG_4688