BARNESYKLER

Se denne videoen før du kjøper sykkel til barnet ditt

DEL PÅ FACEBOOK

Snøen er borte og syklene skal frem. Hos Anton Sport på CC Vest har vi et stort utvalg av barnesykler og god kunnskap om hva du bør velge, slik at sykkelgleden blir så stor som mulig for barna dine.

I denne videoen gir vi deg de beste tipsene til hva du bør tenke på når du skal kjøpe sykkel til barna dine enten de er fem eller ti år.

 

XC R Lite 24 Barn

XC R Lite 24″ Barn

Ikke medlem  kr 3 999,-

Anton Club medlem kr 3 299,-

Lett guttesykkel for hverdagssykling og raske turer. Xeed sin nye Pro Curve aluminiumsramme er ekstra lett og sikrer stor sykkelglede. Tredelt aluminiumskrank med maskinlager gir ekstra slitestyrke. Felgbremser framme og bak. 21 gir gjør det enkelt å tilpasse motstanden etter terrenget.

 

XC R Lite 26

XC R Lite 26″ Barn

Ikke medlem  kr 4 499,-

Anton Club medlem kr 3 499,-

Lett guttesykkel for barn og ungdom som elsker sykling! Perfekt for hverdagssykling, tur og lett terreng. Xeed sin nye Pro Curve aluminiumsramme er ekstra lett og sikrer stor sykkelglede. Tredelt aluminiumskrank med maskinlager gir ekstra slitestyrke. Felgbremser framme og bak. 21 gir gjør det enkelt å tilpasse motstanden etter terrenget.

 

XC R Lite 20 (002)

XC R Lite 20″ Pike Barn

Ikke medlem  kr 2 999,-

Anton Club medlem kr 2 699,-

Lettvekts pikesykkel for barn som kan sykle. Nyutviklet, ekstra lett Pro Curve aluminiumsramme og tredelt aluminiumskrank med maskinlager kombinerer lav vekt med god slitestyrke. 6 gir gjør det mulig å sykle opp lange bakker. Oppreist sittestilling for god kontroll og bedre overblikk. Bremsene er tilpasset barnehender med kortere avstand fra styre til bremsehendel. Heldekkende kjedekasse beskytter mot tannhjulet. Samme design som Xeed XCR terrengsykler for voksne.

 

XC R Lite 16_ Pike

 

XC R Lite 16″ Pike Barn

Kr 1 999,-

Lettvekts pikesykkel for barn som kan sykle. Ekstra lett aluminiumsramme og tredelt aluminiumskrank med maskinlager kombinerer lav vekt med god slitestyrke. Oppreist sittestilling for god kontroll og bedre overblikk. Heldekkende kjedekasse beskytter mot tannhjulet. Bremsene er tilpasset barnehender med kortere avstand fra styre til bremsehendel. Samme design som Xeed XCR terrengsykler for voksne.

 

XC 20 Barn

XC 20 Barn

Ikke medlem  kr 2 499,-

Anton Club medlem kr 2 299,-

Solid og lettkjørt barnesykkel for allsidig bruk. Lett aluminiumsramme og gaffeldemper for komfort. 3-delt krank gir lang levetid og 6 gir med Shimano Revoshift gjør at det finnes gir for både oppoverbakker, nedoverbakker og flater. Kommer med støtte og skjermer som hindrer sølesprut. Felgbremser framme og bak med bremsehendler som er tilpasset barn (kortere avstand fra styre til bremsehendel).

 

XC 24_ Pike

 

XC 24″ Pike Barn

Ikke medlem  kr 2 999,-

Anton Club medlem kr 2 699,-

 

Solid juniorsykkel for skolesykling og fritid med lett aluminiumsramme og gaffeldemper for komfort. 3-delt krank gir lang levetid, mens Shimano Altus 21 gir med Shimano Revoshift girskiftere sørger for at det alltid finnes et gir som passer. Kraftige V-bremser gir god stoppekraft, mens sittestillingen gir god kontroll og overblikk i trafikken.

 

 

Gekko Fast 20

 

Gekko Fast 20″ Barn

Ikke medlem  kr 3 999,-

Anton Club medlem kr 3 499,-

 

Lett allround barnesykkel for hverdagssykling og trening. Aluminiumsrammen er solid og gir lav vekt. Stiv gaffel gir maksimal effekt av tråkket, mens lette og stive aluminiumsfelger og kraftige V-bremser fungerer både på vei og sti. 8 gir passer de fleste gater og terreng, mens geometrien gir en framoverlent sittestilling for rask sykling kombinert med god kontroll.

Gekko Fast 24

 

Gekko Fast 24″ Barn

Ikke medlem  kr 5 499,-

Anton Club medlem kr 4 499,-

 

Lettvektssykkel for junior som passer like bra til den lokale terrengcupen som til og fra skole og trening. Aluminiumsrammen er solid og gir lav vekt. Stiv gaffel gir maksimal effekt av tråkket og dermed større fart, mens lette og stive aluminiumsfelger og kraftige V-bremser fungerer både på vei og sti. 21 gir gjør det enkelt å tilpasse motstanden for enhver hindring, mens geometrien gir en framoverlent sittestilling for rask sykling kombinert med god kontroll.

 

Gekko Force MTN 26

 

Gekko Force MTN 26″ Barn

Ikke medlem  kr 8 499,-

Anton Club medlem kr 7 499,-

 

Ungdomssykler med 26″ hjul blir som 29″ for voksne – de ruller lett over ujevnt terreng. Super terrengsykkel for ungdom som vil ha lav vekt, raske hjul, en demper som er enkel å justere etter syklist og terreng, og kraftige, hydrauliske skivebremser for god stoppekraft. Force MTN 26 har 9 allsidige gir for alle typer stier og veier. Gekko syklene har også en litt mer stivennlig geometri. Rammen er lengre og har slakkere styrevinkel for å gjøre den stabil og trygg også på sti.