Jernia

Salget er i gang – spar opptil 60%

Butikk

DEL PÅ FACEBOOK

Er det fortsatt noe du trenger eller ønsker deg – nå etter at jula er overstått og gavene pakket opp? Da lønner det seg å ta en titt på alle kvalitetsvarene til knallpriser du får hos oss!

Kampanjen “Januarsalg” varer til og med 5. februar.

 

Vi har plukket ut 2 tilbud som vi selger ut til Knallpris:

  •  Sunwind bålpanne Embla 999,- 
  •  Rosendahl isasjett Grand Cru 4 pk. 149,- Før 269,-. Spar 120,-

 

Sjekk også vår blogg med mye nyttig informasjon for tips & inspirasjon i hjemmet:

https://www.jernia.no/inspirasjon

 

Vi klargjør handleposen din og du får varene ferdig pakket innen én time etter bestilling (*2 timer ved forhåndsbetalt ferdigblandet maling).

 

Utleieordning – lei mer -ei mindre

Jernia er en del av løsningen når det kommer til å eie mindre – la oss alle prøve å gjøre en forskjell ved å tenke gjenbruk der det er hensiktsmessig. Vi ønsker å hjelpe deg med å leve mer bærekraftig og ta bærekraftige valg. Økt gjenbruk sparer miljøet for belastning. Sammen sparer vi energi i utvinning av råvarer og produksjon samtidig som vi reduserer mengden av elektrisk avfall.
Vi er mange som ikke har plass til å oppbevare utstyr som sjelden brukes. Og om du har ledig plass- er det allikevel verdt å kjøpe inn utstyr du ikke skal bruke igjen i overskuelig framtid? Spar penger og oppbevaringsplass ved å leie når du trenger utstyr, og la oss stå for oppbevaringen.