Skredder, skomaker og bruktbutikk

Repairable og Saint Second – et bærekraftig valg

DEL PÅ FACEBOOK

Hos Repairable finner du skredder, skomaker og bruktbutikken «Saint Second» på samme sted. Du finner Repairable og Saint Second lokalisert på CC Vest, ved siden av Cubus, i etasjen over Fire Årstider som ligger ved utgang til garasjen.

 

Repairable – skomaker og skredder på CC Vest

Repairable sin visjon er at det skal være like selvfølgelig og enkelt å få hjelp til reparasjon, tilpasning og vedlikehold som det er å kjøpe nytt.

Skomaker og skredder på samme sted.

 

Repairable tar imot alt av klær og sko for reparasjon. Har du fått hull i buksen? Har glidelåsen i turjakken røket? Repairable reparerer klærne dine slik at de kan brukes enda lenger.

Trenger kjolen å legges opp? Er dressen for stor eller kåpen for liten? Her kan du få hjelp til å

justering også. Klær som passer godt og sitter slik de skal, brukes lenger. Vi har dyktige skreddere som kan ta mål og sikre at tilpasningene blir akkurat slik du ønsker.

 

Har sålen løsnet fra skoen? Har reimen løsnet fra vesken? Ikke noe problem! Repairable´s dyktige skomaker kan fikse dette. Hos Repairable kan du også såle om skoene, flikke hæler og bytte glidelåser.

 

Saint Second – la gamle skatter få skinne hos sin nye eier

I bruktbutikken «Saint Second» som ligger i samme lokalet som Repairable kan du som privatperson selge dine brukte skatter av god kvalitet og med lite slitasje.

Ønsker du å starte året med en opprydding? Da kan du komme med vårvarer på mandager og levere til oss. Saint Second trenger spesielt silke, lin, ull og andre naturmaterialer.

 

Saint Second – bærekraftig mote.

 

Hvordan fungerer det?

Når du kommer med dine produker til Saint Second vurderer vi sammen rett pris på produktet og registrer handelen. Du vil få utbetalt halvparten av salgsbeløpet ex.mva i starten av påfølgende måned etter varen din er solgt. Skulle den ikke bli solgt, kan du hente den etter sesongen eller så leverer vi til FRETEX for deg.

 

Hvorfor kjøpe og selge brukt?

De fleste av oss har nå blitt oppmerksomme på det negative miljøavtrykket tekstilbransjen gir. Derfor er det å kjøpe brukt et supert bidrag til å redusere miljø-fotavtrykket vårt.

 

Velkommen til en mer bærekraftig handel!